سید علی آقازاده هشتم بهمن ماه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی با بیان اینکه ۱۸۳۷ پروژه در سال ۱۳۹۸ برای استان تعیین شده بود، افزود: برای این تعداد پروژه ۲۵۰ میلیارد تومان تخصیص انجام گرفت که از این میزان، پرداختی خزانه ۲۴۷ میلیارد تومان و عملکرد دستگاه ها ۲۴۶ میلیارد تومان معادل ۹۹.۷ درصد بوده است.
وی با بیان اینکه ۳۰۲ پروژه معادل ۱۶.۵ درصد پروژه ها خاتمه یافته است، افزود: ۱۵۳۵ پروژه در دست اجراست که به دلیل کمبود منابع باقی مانده است.
به گفته وی، پروژه های روستایی استان، ۳۹ درصد و پروژه های شهری ۴۱ درصد بوده است و ۲۰ درصد از کل پروژه ها نیز شهریروستایی بوده است و از نظر تعداد و اعتبار و تخصیص، دستگاه های راه و شهرسازی، شرکت آب و فاضلاب، جهاد کشاورزی، شرکت آب منطقه ای، ورزش و جوانان، راهداری و نوسازی مدارس بیشترین سهم را دارند.
آقازاده تصریح کرد: با تلاش و پیگیری دستگاه ها و سازمان مدیریت و برنامه ریزی، جذب خوبی انجام گرفته است و ۱۰۰ درصد اعتبار ابلاغی نیز هزینه شده است، اما برای سال جاری لازم است که ملاک کار و دریافت اعتبارات ۲۹ اسفندماه ۹۹ باشد و باید براساس این تاریخ ادارات پیگیر جذب منابع باشند.
وی تصریح کرد: عملکرد استان حاکی از جذب ۱۰۰ درصدی اعتبارات ابلاغی سال ۹۸ است. با توجه به اینکه اکثر اعتبارات ابلاغی تا امروز مناسب است، اما برخی از دستگاه ها در جذب منابع عقب هستند و باید تلاش بیشتری در این زمینه داشته باشند. تا زمانی که تقویم سال مالی مشخص نشده ملاک برای جذب اعتبارات، پایان اسفندماه ۹۹ است.
استاندار مرکزی گفت: در سال پایانی فعالیت دولت، باید پروژه های نیمه تمام حتما تکمیل شوند و با توجه به توافقنامه سه جانبه استانداری، سازمان مدیریت استان و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، مسیر برای تکمیل کار آماده است، فقط لازم است برای تخصیص اعتبارات پیگیری لازم انجام شود.
وی تاکید کرد: استخر شهرستان خنداب که توسط اداره کل نوسازی مدارس در حال اجراست باید در سال ۱۴۰۰ به بهره برداری برسد.
آقازاده افزود: در سفر آقای نوبخت هشت میلیارد تومان برای پل سنجان تعیین و ابلاغ شد و قول تکمیل آن تا شهریورماه ۱۴۰۰ داده شده است. اگر پیمانکار با تلاش بیشتری اقدام کند، امکان تسریع در تکمیل آن وجود دارد. با همه مشکلات اعتباری، قول های مساعدی داده شده است و اگر پیمانکار همه اجزای پروژه را همزمان پیش ببرد می توان بهره برداری پل در شهریورماه آینده را متصور بوده و این گره ترافیکی را رفع کنیم.
وی با اشاره به در پیش رو بودن دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی افزود: دهه فجر امسال مراسم متفاوتی خواهیم داشت و به منظور جلوگیری از بروز پیک خطرناک دیگری از بیماری کرونا، ناچاریم مراسم دهه فجر امسال را بدون حضور اهالی مردم شهر و روستا داشته باشیم و امیدواریم با این مراقبت ها و رعایت پروتکل های بهداشتی بتوانیم شرایط نسبتا خوبی که در مقابله با کرونا حاکم است حفظ کنیم، تا واکسن تهیه و توزیع شود.
استاندار مرکزی تصریح کرد: در دهه فجر امسال شورای اداری را در ۱۲ بهمن در خمین نخواهیم داشت و در گلباران بیت امام نمی توانیم مردم و مدعوین را میزبان باشیم و مراسم به صورت مختصر برگزار می شود، همچنین برای دیدار مردم و دیدار با خانواده شهدا تا این لحظه برنامه ریزی نشده است.
به گزارش ایسنا؛ در این جلسه طرح جامع شهر تفرش و طرح هادی روستای اکبرآباد قوشچی شهر غرق آباد مصوب شد و بهره برداری ازساختمان سابق آموزش علمی و کاربردی خیابان هپکو برای ۵ سال به فرماندهی نیروی انتظامی واگذار شد. واگذاری حق استفاده از طبقه اول ساختمان استاندارد به شورای اسلامی استان، واگذاری حق استفاده ۲ بلوک از خوابگاه های دانشگاه اراک به دانشگاه صنعتی اراک، تفویض اختیار تصویب عناوین پژوهشی توسط کارگروه آموزش و پژوهش در سال ۹۹ به تصویب رسید.
انتهای پیام