هریسا غذای لذیذ زمستانی کشمیری‌ها

باشگاه خبرنگاران جمعه 20 آبان 1401 - 20:42
هریسا یک غذای اصیل و سنتی در کشمیر هند است که از گوشت گوسفندی، روغن، پیاز سرخ شده و چند رشته زعفران، تهیه شده و در فصل زمستان با نان تخت کشمیری معروف به «ژوت کشمیری» سرو می‌شود.

هریسا یک غذای اصیل و سنتی در کشمیر هند است که از گوشت گوسفندی، روغن، پیاز سرخ شده و چند رشته زعفران، تهیه شده و در فصل زمستان با نان تخت کشمیری معروف به «ژوت کشمیری» سرو می‌شود.

در سرینگر کشمیر، به‌ویژه در خیابان‌های مرکز شهر، طوفان‌های صبحگاهی زمستان با موج‌های بخار و عطر خوش‌بوی هریسا که از مغازه‌های هریسا بیرون می‌آید، در هم می‌آمیزد و هر آدمی را به یک بشقاب هریسای غنی و داغ ترغیب می‌کند. تصاویر زیر را عبید مختار از این غذای کشمیری ثبت کرده است.

هریسا غذای لذیذ زمستانی کشمیری‌ها

هریسا غذای لذیذ زمستانی کشمیری‌ها

هریسا غذای لذیذ زمستانی کشمیری‌ها

هریسا غذای لذیذ زمستانی کشمیری‌ها

منبع: برنا

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.