به گزارش اقتصاد آنلاین، در ادامه همراه ما باشید تا با فواید پنیر توفو برای سلامتی و نحوه استفاده از آن در انواع غذا آشنا شوید؛

ایزوفلاوین های موجود در توفو به بهبود کشش پوست کمک کرده و با رفع چین و چروک باعث جوان سازی پوست صورت می شوند.
مقادیر بالای پروتئین موجود در توفو به تقویت فولیکول های مو کمک کرده و ریزش مو را درمان می کند.
توفو حاوی مقادیر بالای پروتئین بوده و به عنوان یکی از بهترین منابع گیاهی پروتئین برای گیاهخواران و افراد وگن شناخته می شود.
توفو گلوتن ندارد و به همین دلیل یکی از منابع غذایی مفید برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک و افرادی که به گلوتن حساسیت دارند، شناخته می شود.
توفو کالری پایینی دارد، کلسترول ندارد و به دلیل مقادیر بالای پروتئین به کاهش اشتها کمک کرده و با جلوگیری از پرخوری باعث لاغری و کاهش وزن می شود.
ایزوفلاوین های موجود در توفو به کاهش کلسترول خون بالا کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهند.
مصرف توفو به عنوان یک جایگزین برای پروتئین های حیوانی می تواند به کاهش سطح کلسترول بد خون یا LDL کمک کند و این به نوبه خود، خطر ابتلا به آترواسکلروزیس و فشار خون بالا را کاهش می دهد.
تحقیقات متعدد نشان می دهد که مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در پنیر سویا، باعث کاهش رشد سلول های سرطانی به ویژه سرطان پروستات و سرطان سینه یا پستان می شود.
در گذشته، گفته می شد که مصرف سویا و محصولات آن به دلیل مقادیر بالاب فیتواستروژن های موجود در آن، خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می دهد اما امروزه ثابت شده که مقدار کم آن در روز رشد تومور و سلول های سرطان سینه را کاهش می دهد.
تحقیقات متعدد نشان می دهد که توفو به کاهش قند خون و افزایش سطح انسولین در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمک می کند.
مقادیر بالای پروتئین موجود در توفو باعث تقویت عملکرد کلیه ها شده و خطر ابتلا به بیماری های مزمن کلیوی را کاهش می دهد.
ایزوفلاوین های موجود در توفو باعث افزایش تراکم معدنی استخوان ها شده و خطر ابتلا به پوکی استخوان ها را کاهش می دهند.
همچنین کلسیم و منیزیم موجود در توفو به تقویت استخوان ها و درمان بیماری پوکی استخوان کمک می کنند.
برخی تحقیقات نشان می دهد که مقادیر بالای فیتواستروژن های موجود در توفو به کاهش علائم یائسگی مانند گرگرفتگی، چاقی و پوکی استخوان کمک می کنند.
یک مطالعه در موش صحرایی نشان داده که توفو به دلیل مقادیر بالای انتی اکسیدان هایی که دارد، آسیب های کبدی ناشی از فعالیت رادیکال های آزاد بدن را کاهش می دهد.
برخی تحقیقات نشان داده که ایزوفلاوین های موجود در پنیر سویا به بهبود عملکرد مغز و تقویت حافظه کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می دهند.
لسیتین موجود در توفو به تولید فسفولیپید فسفاتید اسید (PA) و فسفاتیدیل سرین (PS) که نقش مهمی در عملکرد نورون ها و جلوگیری از زوال عقل دارند، کمک می کند.
منیزیم موجود در پنیر سویا به درمان سردرد و میگرن کمک می کند.
مطالعات در چین نشان داده که توفو به دلیل مقادیر بالای آهن که دارد با افزایش تعداد گلبول های قرمز خون به پیشگیری و درمان کم خونی کمک می کند.
مقادیر بالای پروتئین موجود در توفو به دفع اسید اوریک خون کمک کرده و برای پیشگیری و درمان نقرس مفید می باشد.
توفو به دلیل مقادیر بالای اسید های چرب امگا 3 که دارد به کاهش التهاب بدن کمک کرده و باعث پیشگیری و درمان آرتریت روماتوئید می شود.
مطالعات نشان داده که اسید های چرب امگا 3 موجود در پنیر سویا به کاهش استرس و اضطراب کمک کرده و افسردگی را درمان می کند.
ریبوفلاوین و بعضی از آنزیم های موجود در پنیر توفو به افزایش انرژی مورد نیاز ورزشکاران برای تمرینات سخت بدنسازی کمک می کند.
همچنین مقادیر بالای پروتئین های موجود در توفو باعث افزایش عضله سازی در بدنسازی می شود.
برخی تحقیقات نشان داده که فیتواستروژن های موجود در توفو باعث افزایش استروژن شده و به درمان بیماری آندومتریوز در زنان کمک می کند.
اکثر محصولات سویا از جمله توفو موجود در بازار، از سویایی که اصلاح ژنتیکی شده تهیه می شوند و این می تواند خطر ابتلا به سنگ کلیه، مشکلات گوارشی و ژنیکوماستی (بزرگ شدن سینه در مردان) را افزایش دهد.
توفو مقادیر بالایی فیتو استروژن دارد که باعث کاهش ید در بدن می شود. کاهش ید در بدن به کاهش عملکرد غده ی تیروئید و در نتیجه کم کاری تیروئید منجر می شود.
فیتواستروژن موجود در توفو به افزایش استروژن در بدن منجر می شود. برخی مطالعات نشان داده که استروژن زیاد در بدن خطر ابتلا به سرطان سینه را به ویژه در کسانی که سابقه ی ژنتیکی دارند، افزایش می دهد.
برخی افراد ممکن است به سویا و محصولات آن مانند توفو واکنش های آلرژیک نشان دهند.
هنوز اطلاعات دقیقی از اثر توفو بر روی نوزادان و کودکان منتشر نشده به همین دلیل توصیه می شود که از دادن توفو به آن ها خودداری کنید.
زیاده روی در مصرف توفو ممکن است باعث آسیب به جنین در دوران بارداری شود به همین دلیل متخصصان توصیه می کنند که بهتر است زنان باردار و شیرده از مصرف سویا و محصولات آن اجتناب کنند.
طبیعت توفو (به انگلیسی : Tofu) گرم می باشد. توفو سرشار از آنتی اکسیدان ها، ایزوفلاوین ها، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین B6، کولین، ویتامین C، منیزیم، کلسیم، پتاسیم، آهن، مس، فسفر، منگنز، سلنیوم، اسید های چرب امگا 3 و پروتئین است.
توفو صاف و نرم که به عنوان توفو ژاپنی شناخته می شود و مقادیر بالایی آب دارد. از این نوع توفو برای تهیه انواع کوکی، پودینگ، شیرینی، اسموتی و دسر استفاده می شود
توفو معمولی که دارای یک بافت اسفنجی است و آن را به صورت کبابی و سرخ شده استفاده می کنند
توفو دودی که بیشتر به صورت خام استفاده می شود و با آن سالاد درست می کنند
توفو تخمیر شده که برای تهیه خوراک سبزیجات و در کنار برنج و فرنی استفاده می شود
پنیر سویا را برای تهیه انواع غذا از جمله توفو سوخاری، توفو سرخ کرده، خوراک توفو با سبزیجات، سوپ سبزیجات با توفو، سالاد، املت، سوسیس و همبرگر توفو استفاده می کنند.
کالری : 76
چربی : 4.8 گرم
کربوهیدرات : 1.9 گرم
پروتئین : 8 گرم
فیبر : 0.3 گرم