به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، احمد ملکحسینی ظهر امروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با اشاره به وضعیت مواد مخدر در جامعه اظهار داشت: شرایط کشور در باب مواد مخدر خیلی مساعد نیست و پیش از این مسئولان کشوری و استانی اوضاع را انکار میکردند ولی اکنون از مرحله انکار گذشته است.
وی افزود: هر انکاری مسبب صدماتی است به همین منظور ما وارد حوزه شفافسازی شدهایم تا مردم بر روی خروجی کار نظارت کنند و یکی از ابزارها برای بیان واقعیت حوزه اعتیاد، رسانه به حساب میآید.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی تصریح کرد: شاید دیروز فضای مجازی یک تهدید بود اما با آغاز شیوع بیماری کرونا و شرایط حاکم بر جامعه به عنوان یک فرصت تلقی میشود و نقش بسیاری موثری در بحث آموزش، اطلاعرسانی، برگزاری جلسات و نشستها ایفا میکند.
ملکحسینی با اشاره به نقش رسانه در کاهش آمار اعتیاد خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مدارس از بهمنماه سال گذشته تعطیل شدند به تبع آن برنامههای آموزشی چهره به چهره متوقف شد ولی با استفاده از فضای مجازی، شبکههای آموزشی شاد و دیگر سامانهها فعالیتهای آموزشی را دنبال کردیم و طبق اخبار رسمی وزارت آموزش و پرورش و ستاد مبارزه با مواد مخدر رشد اعتیاد در بین دانشآموزان متوقف شده است.
وی ادامه داد: در یکی دو سال گذشته مجموعههای فرهنگی بستههای آموزشی و فرهنگی را در قالبهای مختلف همچون موشنگرافی و کلیپهای گوناگونی که مورد تایید همه سازمانهاست تهیه کردهاند که در فضای مجازی با همکاری رسانهها پخش میشود تا با اطلاعرسانی مداوم و مستمر از ورود افراد جدید به چرخه اعتیاد جلوگیری شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی تصریح کرد: متاسفانه اکثر جمعیتی که وارد چرخه مواد مخدر و اعتیاد میشوند اطلاعات کاملی از مواد مخدر ندارند و ما در این راستا با کمک ظرفیتهای استانی و تعامل رسانهها کار جدیدی را شروع میکنیم.
ملکحسینی خاطرنشان کرد: قصد ما از همکاری با رسانهها تشریح عملکرد، اقدامات و ورود به حوزه خبری مواد مخدر نیست بلکه تنها هدف و انگیزه ما پیشگیری و آموزش غیرمستقیم در قالب تیترهای پیشگیرانه و ویدئوهای 2 تا 3 دقیقهای است.
وی عنوان کرد: 80 درصد برنامههای سال آینده شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر پیرامون آموزشهای پیشگیری تحت عنوان طرح یاریگران زندگی است.
انتهای پیام/712/س