طرز تهیه کیک ماست شکلاتی خوشمزه و ساده به روش خانگی

پارس نیوز سه شنبه 24 آبان 1401 - 08:11
کیک ماست شکلاتی یکی از کیک های خوشمزه و محبوب جهانی می باشد.

کیک ماست شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود. کیک ماست شکلاتی طرفداران زیادی دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک ماست شکلاتی در ادامه با پارس نیوز همراه باشید.

مواد لازم کیک ماست شکلاتی
آرد سفید ۱۶۰ گرم
شکر ۱۲۵ گرم
پودر کاکائو دارک ۱۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
ماست ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۷۰ گرم
بیکینگ پودر ۱۰ گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک ماست شکلاتی

کیک ماست شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه کیک ماست شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود، سپس تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ کرم رنگ و کش دار شود. در ادامه روغن و ماست را به ترتیب به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

مرحله سوم

در ادامه آرد سفید را به همراه بیکینگ پودر و پودر کاکائو دارک درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم. حالا مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کرده و با کمترین دور همزن برقی هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود.

مرحله چهارم

در صورت نبود پودر کاکائو دارک ۱۰ گرم از آرد سفید را کم کرده و ۱۰ گرم به پودر کاکائو اضافه کنید. حالا درون قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی می پوشانیم و روی آنرا با مقداری روغن مایع کاملا چرب می کنیم.

کیک ماست شکلاتی

مرحله پنجم

حالا مایه کیک را درون قالب ریخته و آنرا چندین مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوا و حباب های اضافی بین مایه کیک از بین برود. در ادامه قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزد.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک خنک شود.

مرحله هفتم

زمانی که کیک کاملا خنک شد، آنرا از قالب جدا کرده و روی ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت به دلخواه کیک را با پودر قند و پودر پسته تزیین کرده، سپس به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

کیک ماست شکلاتی

تاریخچه کیک

کیک گونه‌ای شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد. اگرچه به باور باستان‌شناسان این خوراک از زمان‌های باستان وجود داشته‌است، اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگیِ شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم می‌کند، نوعی شیرینی است که از میانهٔ سدهٔ هجدهم به وجود آمده‌است.

 آرد، شکر، تخم مرغ و کره چهار ماده‌ای هستند که بیش از مواد دیگر در کیک به کار برده می‌شوند. کیک‌ها به‌طور کلی به دو گروه بزرگ غیرچرب یا کیک‌های اسفنجی و چرب یا کیک‌های کره‌ای تقسیم می‌شوند. تفاوت کیک‌های کره‌ای با کیک‌های اسفنجی در اینست که برخلاف کیک‌های اسفنجی حباب داخل این نوع کیک در اثر وارد کردن هوا توسط به‌هم‌زدن شکر و تخم مرغ به وجود نیامده‌است بلکه عامل اصلی در به وجود آمدن حباب در این نوع کیک‌ها، ایجاد گاز در داخل کیک، بخاطر استفاده از یک عامل ورآورنده نظیر بیکینگ پودر است.

همچنین کیک کره‌ای از نظر وزنی سنگین است درصورتی‌که سبک بودن، از ویژگی‌های یک کیک اسفنجی است. کیک از موادی است که در اثر تماس با هوا خشک می‌شود و به همین علت در روش‌های تزیینی معمول است که سطح کیک به‌طور کامل با مواد پوشانده شود. بدین وسیله سدی در برابر عبور هوا به وجود آمده و باعث دوام بیشتر کیک خواهد شد. کیک‌ها ممکن است با توجه مناسبتی که برای آن‌ها در نظر گرفته شده طبقه‌بندی شود. به عنوان مثال، کیک عروسی و کیک تولد از جمله کیک‌هایی هستند که در درجه اول با توجه به جشنی که برای آن‌ها در نظر گرفته شده، شناخته می‌شوند.

منبع خبر "پارس نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.