به گزارش ایرنا ، سرهنگ جهانبخش عطایی روز سهشنبه در نشست با کتابداران کتابخانه مرکزی اردبیل اظهار کرد: باتوجه به تاثیرگذاری کتاب در تمام حوزههای جامعه، کتابخوانی از اصلیترین دغدغههای اساسی و مهم جامعه محسوب میشود.
وی ادامه داد: مجموعههای دولتی ، فرادولتی و تمام اقشار مردمی باید به پتانسیل و ظرفیتهای موجود کتابخوانی توجه کنند.
وی بر لزوم تقویت فرهنگ کتابخوانی در بین کودکان و نوجوانان تاکید کرد و گفت: قرار دادن کتاب در سبد کالایی ادارات، تجلیل از مولفان و نویسندگان و خیرین کتاب و راهاندازی کتابخانه در ادارات استان از دیگر راهکارهایی است که میتوان فرهنگ کتابخوانی را در سطح جامعه ترویج داد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان اردبیل نیز در این نشست گفت: کتاب و کتابخوانی در ارتقای سطح فرهنگ و سواد در بخشهای مختلف تاریخی و اجتماعی جایگاه و اهمیت ویژه دارد و باید فرهنگ کتابخوانی در بنیاد خانواده نهادینه شود.
پروانه رضاقلیزاده افزود: نهادینهسازی فرهنگ کتابخوانی نیازمند بررسی کارشناسی توسط نهادهای فرهنگی و اجتماعی است و عملیاتی سازی این فرهنگ، یک اقدام فرادستگاهی است.
وی ادامه داد: در این استان ۶۴ کتابخانه شهری. ۱۷ کتابخانه روستایی ، ۲ کتابخانه سیار و پیشخوان و در مجموع ۸۳ کتابخانه فعال است.
رضاقلیزاده گفت: ۴۲ هزار کتابخوان در کتابخانههای عمومی استان عضویت دارند و بخش حداکثری از جمعیت کتابخوان استان را کودکان،نوجوانان و جوانان را تشکیل میدهند و در حوزه کودکان و نوجوانان برنامههای تخصصی تدوین شده است.