طرز تهیه سینه مرغ شکم پر

بیتوته پنج شنبه 26 آبان 1401 - 01:44


هنگام سرو پیازچه و گشنیز را روی سینه مرغ شکم پر بریزید


مواد لازم برای سینه مرغ شکم پر :

 پنیر حاوی فلفل قرمز  ۱ فنجان
 پنیر خامه ای ۱۱۵ گرم
 فلفل چیلی سبز خرد شده ۱۳۰ گرم
 ادویه مکزیکی تاکو  ۳۰ گرم
سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری


مواد لازم برای روی مرغ شکم پر :

 پنیر موزارلا سه چهارم فنجان
 پیازچه خرد شده یک چهارم فنجان
برگ گشنیز تازه  یک چهارم فنجان

 

  بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ شکم پر


طرز تهیه سینه مرغ شکم پر :
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر برداشته و روی آن را با فویل بپوشانید. یک توری فلزی روی فویل قرار داده و کمی اسپری پخت روی آن بزنید.

در یک کاسه متوسط، پنیر فلفلی، پنیر خامه ای، فلفل چیلی و یک قاشق تاکو را با هم مخلوط کنید. حالا از قسمت ضخیم سینه مرغ یک برش ایجاد کرده و با قاشق مخلوط پنیر را داخل هر کدام از تکه های مرغ جای داده و با استفاده از خلال دندان قسمت برش را ببندید.

در یک کاسه کوچک، باقی مانده چاشنی تاکو و روغن زیتون را مخلوط کنید. مرغ ها را روی توری چیده و این مخلوط آماده شده را روی آن بزنید.

بدون قرار دادن هر نوع پوششی مرغ ها را برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزند. بعد از این زمان روی مرغ ها پنیر موزارلا ریخته و ۳ تا ۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا پنیر ذوب شود.

هنگام سرو پیازچه و گشنیز را روی سینه مرغ شکم پر بریزید.

 

منبع : novinzi.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.