فرماندار بروجرد: پیشرفت طرح‌های عمرانی در دولت سیزدهم مطلوب است

ایرنا پنج شنبه 26 آبان 1401 - 12:25
بروجرد - ایرنا - معاون استاندار لرستان و فرماندار بروجرد گفت: پیشرفت طرح های عمرانی و صنعتی راکد و نیمه تمام شهرستان در دولت سیزدهم مطلوب و مناسب است.

به گزارش ایرنا، مجید منعمی روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری بروجرد که با حضور معاون وزیر کشور و رییس سازمان همیاری و شهرداری‌ها و رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در سالن آمفی تئاتر فرمانداری شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: هدف از حضور مسوولان در شهرستان گره‌گشایی و حل مسایل و مشکلاتی است که با مکاتبات اداری و بروکراسی سنتی خیلی قابل حل نباشد.

وی ادامه داد: خیلی از موارد باید از نزدیک دیده و شناسایی شود چون وقتی مشکلات از نزدیک دیده می‌شود اثرگذاری آن بیشتر است.

فرماندار بروجرد تاکید کرد: طرح‌های عمرانی و پروژه‌هایی در  شهرستان بروجرد احداث و دارای پیشرفت چشمگیری بوده که می تواند منشا تحولات مهم اقتصادی و اشتغالزایی شود و برای ادامه فعالیت نیازمند حمایت است.

منعمی با بیان اینکه در سفرها نقاط قوت و ضعف به خوبی شناسایی می شود که امیدواریم در مسیر خدمت به مردم با وحدت و همدلی مشکلات شهرستان و استان برطرف شود.

مدیرعامل شرکت آبفا لرستان گفت: با توجه به بحران کم آبی، وزارت نیرو تاکید بر تکمیل سد آبسرده دارد اما امکانات کمی موجود است و باید بر روی آب شرب پایدار کار شود.

حمیدرضا کرم‌وند افزود: استان در بخش روستایی سه هزار روستا دارد  و هیچ کدام از شهرها و روستاها از آب پشت سد تامین آب شرب نمی‌شوند.

وی اضافه کرد: با تکمیل سد آبسرده و مخمل‌کوه ۵۰ درصد جمعیت لرستان از آب شرب پایدار برخوردار خواهند شد.

کرم‌وند اضافه کرد: ۲ شهر بزرگ استان خرم‌آباد و بروجرد هستند و اگر مشکلی پیش بیاید شهری مثل بروجرد با مشکل شدید آب شرب مواجه می‌شود.

مدیرعامل شرکت آبفا لرستان با بیان اینکه بروجرد با این قدمت تاریخی قابل توجه است، افزود: در لرستان نتوانسته‌ایم سد آب شرب را تکمیل کنیم.

مدیر عامل شرکت آبفا لرستان تصریح کرد: ۲ پروژه سد آبسرده و مخملکوه مورد تاکید وزارتخانه، مسوولان و نمایندگان است و در این راستا هر کس می‌تواند باید گام بردارد.

کرم‌وند اضافه کرد: بروجرد خط قرمز را در آب شرب رد کرده اما اقداماتی در این راستا انجام و در حال پیگیری است.

وی بیان کرد: پروژه‌های فاضلاب بروجرد حدود بیش از ۴۰ درصد شبکه آن اجرا شده است در حالی که تاکنون باید ۱۰۰ درصد اجرا می شد اما در طرح‌های ویژه استان دیده شده است.
وی گفت: جمعیت لرستان ۲.۲ درصد بوده و این زنگ خطر و نشان از مهاجرت به شهرهای بزرگ است.

وی افزود: با ادامه این روند عدم تعادل در کشور ایجاد می‌شود و تغییر وضعیت جمعیتی باید با ورود سرمایه و امکانات معکوس شود.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.