به گزارش بهداشت نیوز ،ارزش غذایی میوه تازه سدر یا کُنار برابر با مقادیری از کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، درصد بالایی پتاسیم، سدیم، ویتامین C، روی، کلسیم، ویتامین A، ویتامین K و D3 است. طبع میوه کُنار سرد رو به معتدل است. برخی باور دارند که این میوه باید طبعی سرد و خشک داشته باشد.
درمان یبوست و بهبود گوارش
میوه سدر یا کُنار معده را تقویت میکند و باعث بهبود وضعیت دستگاه گوارش میشود. اولین نشانه خوردن میوه رسیده کُنار درمان یبوست است و با بهبود حرکات روده به دفع سریع مدفوع کمک میکند.
کاهش دهنده وزن و ایجاد لاغری
کُنار دارای بیشترین مقدار فیبر است که میتواند باعث کاهش اشتها و احساس سیری در فرد شود. همچنین کالری این میوه کم است و برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مناسب است.
تقویت کننده استخوانها و دندان ها
این میوه سرشار از کلسیم، فسفر و آهن است. این سه عنصر مهم به استحکام بافتهای استخوان کمک میکنند. همچنین مقادیری از ویتامین D3 موجود در میوه سدر موجب استحکام دندانها میشود و کمک میکند تا استخوانها سختی معمول خود را به شکل طبیعی حفظ کنند.
مفید برای دیابت
توانایی میوه کُنار در کاهش قند خون احتمالاً به دلیل وجود مقادیر زیادی ویتامین A است که میتواند میزان انسولین کبد را تنظیم کند. برخی از دانشمندان و پزشکان بر این باورهستند که تاثیرات مصرف کُنار بر آدیپونکتین باعث افزایش حساسیت کبد به انسولین میشود و میزان خروجی گلوکز از کبد را کاهش میدهد.
منبع خبر "
بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.