طرز تهیه رب انار خانگی / راز خوش رنگ شدن رب انار

اقتصاد آنلاین سه شنبه 01 آذر 1401 - 22:45
طرز تهیه رب انار خانگی در این مطلب آمده است. به گزارش اقتصادآنلاین؛ برای تهیه رب انار خانگی، سر و ته انارها را جدا کنید و از وسط برش دهید با کفگیر چوبی به انارها ضربه بزنید تا به راحتی دونه انارها جدا شود. انارها را داخل قابلمه بریزید و به آن آب اضافه کنید. (از آب انار طبیعی برای خوش رنگ شدن نیز می توان استفاده کرد)

به گزارش اقتصادآنلاین؛ برای تهیه رب انار خانگی، سر و ته انارها را جدا کنید و از وسط برش دهید با کفگیر چوبی به انارها ضربه بزنید تا به راحتی دونه انارها جدا شود.

انارها را داخل قابلمه بریزید و به آن آب اضافه کنید. (از آب انار طبیعی برای خوش رنگ شدن نیز می توان استفاده کرد)

حدود یکی الی دو ساعت بگذارید تا روی حرارت نرم شود و در این فاصله با کفگیر انارها را له کنید و کف روی انارها را بردارید. سپس آبکش کنید  گوشت های انار را جدا  کنید دوباره روی حرارت بگذارید و کف آن را بردارید و به آن زمان دهید تا غلیظ شود و در آخر به آن کمی نمک هم اضافه کنید.

از 10 کیلو انار حدود یک کیلو رب انار می توانید درست کنید. البته بستگی به گوشت انارها نیز دارد.

اگر رب انار ملس دوست دارید می توانید با انار شیرین مخلوط کنید.

منبع خبر "اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.