"ابراهیم صالحیعمران" امروز 11 بهمنماه در آئین اختتامیه اولین جشنواره کشوری ذوالفقار ویژه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: برای انقلاب و توسعه کشور افراد زیادی زحمت کشیدند اما کمتر کسی مانند شهید سلیمانی بود.
وی تاکید کرد: اگر بتوان الگو و نمونهای پیدا کرد و براساس آن الگو تربیت ارائه شود، بهترین اثر را خواهد داشت و شهید سلیمانی الگوی بسیار خوبی برای سیستم آموزشی و تربیتی است.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای کشور جشنواره ذوالفقار را یک جشنواره فرهنگی و هنری دانست و بیان کرد: آموزش دو بُعد رسمی و غیر رسمی دارد و یکی از شرطهای کمی و کیفی توسعه هر کشور آموزشهای فنی و حرفهای است.
وی با ابراز تاسف از اینکه ما هنوز درباره گسترش آموزشهای فنی و حرفهای تردید داریم تصریح کرد: توسعه کشور فقط در رشتههای نظری نیست. 42 درصد فارغالتحصیلان کشور بیکار هستند و اینجا متوجه جای خالی آموزشهای فنی و حرفهای میشویم. بنابراین اگر به دنبال توسعه کشور هستیم باید به آموزشهای مهارتی توجه ویژهای شود.
صالحیعمران از توجه کشور به رشتههای فنی و حرفهای خبر داد و عنوان کرد: تربیت ابعاد مختلفی دارد و سیستمهای آموزشی ما متاسفانه تک بعدی هستند و آموزش و پرورش باید خودش را تکان دهد چراکه روشهای تک بعدی و تک محوری اشتباه است.
وی افزود: هنر را باید ایجاد و ذوق را تربیت کرد زیرا هنر در بعد تربیت فرهنگی و اجتماعی بسیار موثر است و کارکردها فقط در صنعت و کار نیست و باید خصیصههای مختلف تربیت جدی گرفته شود.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای کشور با اشاره به ویژگیهای سردار سلیمانی اظهار کرد: این جشنوارهها بخشی از آموزشهای غیررسمی است و به تربیت ابعاد مختلف افراد کمک میکند.
به گزارش ایسنا، "مصطفی جعفریکرمانیپور" رییس دانشکده فنی و حرفهای شهید چمران کرمان دبیر جشنواره کشوری ذوالفقار نیز در این آئین گفت: این جشنواره در شش رشته و در دو گروه اساتید و دانشجویان برگزار شد.
وی از ارسال 2076 اثر به دبیرخانه این جشنواره خبر داد و اظهار کرد: در این جشنواره 423 نفر از 51 شهر کشور شرکت کردند و پس از بررسی آثار توسط داوران 423 اثر به بخش مسابقه جشنواره راه یافتند.
به گزارش ایسنا، در این مراسم نشان سفیر فرهنگی دانشگاه فنی و حرفهای به خانواده شهید حسین یوسفالهی اهدا شد.
انتهای پیام