ویژگی‌هایی که انقلاب اسلامی ایران را متمایز کرد

خبرگزاری ایسنا شنبه 11 بهمن 1399 - 14:11
دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری فارس، انقلاب اسلامی ایران را رویدادی متفاوت و متمایز با سایر انقلاب‌ها در ایران و جهان دانست و به تشریح برخی ابعاد و ویژگی‌هایی که موجب این تفاوت و تمایز می‌شود پرداخت.
ویژگی‌هایی که انقلاب اسلامی ایران را متمایز کرد
عکس آرشیوی است.

ابراهیم شعرا در گفت‌وگو با ایسنا ضمن تبریک چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: رهبری و حاکمیت الله از ویژگی‌های مهم انقلاب اسلامی محسوب می‌شود؛ مردم ما همه حاکمیت را تنها مختص خدا ‌پیامبر(ص) می‌دانستند و غیر آن را طاغوت تلقی کردند.

دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری فارس، مدیریت و نفوذ رهبری را از دیگر ویژگی‌ها برشمرد و گفت: اگرچه در همه انقلاب‌ها یک رهبر وجود دارد و مردم از او پیروی می‌کنند اما در این انقلاب مردم به عنوان یک مرجع از رهبر خود تبعیت می‌کردند.

شعرا به وجود روحانیت به عنوان یکی دیگر از ویژگی‌های انقلاب اسلامی ایران اشاره و خاطرنشان کرد: روحانیت پیوسته با مردم از طریق مساجد و حوزه‌های علمیه در ارتباط بودند و به سرعت پیام‌های رهبری را به مردم منتقل می‌کردند.

او از وحدت و همبستگی همه اقشار اعم از بازاریان، کشاورزان، دانشجویان، طلاب، بیسواد و باسواد، شهری و روستایی و ...به عنوان یکی دیگر از ویژگی‌های انقلاب یاد کرد و گفت: همه گروه‌ها با هم وحدت داشتند و یک حرف مشترک می‌زدند.

این پیشکسوت انقلابی در شیراز با بیان اینکه هدف انقلاب از ابتدا مشخص بود و در شعارها ندای استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی سر داده می‌شد، خودکفایی انقلاب را از دیگر ویژگی‌ها ذکر و عنوان کرد: انقلاب در حوزه اسلام و مسلمین رخ داد و کاری به بلوک شرق و غرب نداشت و از این جهت انقلاب اسلامی ایران، انقلابی خودکفا بود که با اتکا به توان داخلی خود پیش رفت و پیروز شد.

شعرا همچنین تسخیر ارتش و همراهی مردم با این نهاد را از دیگر ویژگی‌ها عنوان و اضافه کرد: مردم، ارتش را برادر خود می‌دانستند و تلاش می‌کردند با ارتش با مدارا رفتار کنند تا آنها را از نظام طاغوت جدا و با خود همراه کنند و در این زمینه موفق شدند.

او شهادت طلبی در راه اسلام را یکی از ویژگی‌های انقلاب اسلامی ذکر و بیان کرد: این روحیه در شهروندان شیرازی ‌و مردم استان هم وجود داشت و تعداد شهدا، جانبازان، زندانیان و مبارزین این شهر گویای این است که اصل شهادت طلبی و ایثار در این انقلاب را پذیرفته بودند و همین موضوع و موجب شده بود تا مردم از دادن جان‌ خود نترسند و برای پیروزی انقلاب تا مرز شهادت پیش بروند.

دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری فارس با بیان اینکه شیراز یکی از شهرهای بزرگی بود که در همان مراحل اول شکل‌گیری انقلاب با امام(ره) همراهی کردند، گفت: امام(ره) نیز بارها به این مسئله اشاره کرده بودند که مردم این شهر در پیروزی انقلاب نقش بسزایی داشتند.

شعرا خاطرنشان کرد که مردم شیراز، همان سال۴۲ با اعلام حمایت از رهبری امام(ره) به انقلابیون پیوستند و پس از آن هم پیوسته و مداوم از مرجعیت بنیانگذار انقلاب اسلامی و فرامین ایشان، حمایت و با آن همراهی کردند که تا امروز تداوم دارد.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.