راه اندازی ۱۰۴خانه هلال در استان سمنان/ ۷۶۸پرونده حمایتی تشکیل شد

خبرگزاری مهر یکشنبه 13 آذر 1401 - 12:36
سمنان- مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان از راه اندازی ۱۰۴ خانه هلال در استان خبر داد و گفت: کمک هزینه حمایتی برای جبران هزینه درمان، توزیع دارو و ... در زمره خدمات این خانه‌ها است.

مظفر محمد خانی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به راه اندازی ۱۴۰ خانه هلال در استان سمنان برای ارتقای خدمت رسانی به خصوص به محرومان، تاکید کرد: به توزیع سبدهای معیشتی و بهداشتی در بین نیازمندان، کمک هزینه حمایتی برای جبران هزینه درمان، توزیع غذا، نان، گوشت، میوه، کفش، لباس، آموزش مخاطرات، همگانی و کمک‌های اولیه و اجرای مانور زلزله و … در زمره خدمات این خانه‌ها است.

وی همچنین از ارائه خدمات در ۱۰ بانک امانات تجهیزات پزشکی در استان سمنان خبر داد و افزود:. در این مراکز تجهیزات و وسایل پزشکی مانند تخت، عصا، ویلچر، کپسول اکسیژن و.... از خیرین و نیکوکاران جمع‌آوری و به نیازمندان متقاضی امانت داده می‌شود

کمک به مددخواهان

مدیرعامل هلال احمر استان سمنان از موافقت با پرداخت دو میلیارد تومان تسهیلات به ۴۴ نفر در سرفصل تسهیلات حمایتی از بیماران نیازمند استان خبر داد و گفت: تشکیل ۷۶۸ پرونده حمایتی مطابق با دستورالعمل جامع خدمات حمایتی سازمان از ابتدای سال تا کنون به میزان ۱۲ میلیارد ریال از دیگر اقدامات هلال احمر بوده است.

محمد خانی با اشاره به اجرای طرح توانمند سازی و تحول اجتماع محور در قالب ۹ خانه هلال محلات کم برخوردار در شعب جمعیت هلال احمر استان سمنان، تاکید کرد: ۱۲ مرحله آموزش کلاس امداد و کمک‌های اولیه و مخاطرات به جامعه هدف این طرح داده شده است.

وی از تنظیم ۱۴۳ پرونده حمایتی برای مدد خواهان و اقشار آسیب پذیر این محلات کم برخوردار در استان سمنان خبر داد و گفت: ۷۸۰ میلیون ریال برای کمک به این مدد خواهان تا کنون هزینه شده است.

توزیع اقلام معیشتی

مدیرعامل هلال احمر استان سمنان با بیان اینکه پویش هلال رحمت (آماده سازی و توزیع سبدهای معیشتی به نیازمندان و مدد خواهان) توسط هشت شعبه و ستاد جمعیت هلال احمر استان سمنان صورت گرفته است، گفت: ۳۶ خانه هلال، ۱۵۴ داوطلب فعال و ۱۴۹ خیر و نیکوکار در این طرح مشارکت داشتند.

محمد خانی با اشاره به اجرای طرح نذر آب در روستای کرک بخش ایوانکی شهرستان گرمسار، روستای توچاهی شهرستان دامغان و روستای گرماب بخش بی ارجمند شهرستان شاهرود، گفت: در این طرح علاوه بر کمک به مردم آسیب پذیر متأثر از بحران خشکسالی، در زمینه توزیع اقلام حمایتی، درمانی، بهداشتی و آموزشی و فرهنگی خدماتی نیز خدماتی ارائه شد.

وی ادامه داد: توزیع ۴۹ تانکر ۵۰۰ و ۳۰۰ لیتری به همراه شیر و اتصالات، ۳۸ بسته‌های معیشتی، ۶۸ بسته بهداشتی، ۵۸ بسته لوازم‌التحریر، ۲۸ جفت کفش، ۱۰۴ دست لباس، حضور ۱۱ پزشک و پی را پزشک و توزیع دارو و … در زمره خدمات این حوزه به محرومان بوده است.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.