رکنا: پنیر از مواد لبنی پرمصرف در بین مردم به ویژه ایرانی هاست.
به گزارش رکنا، پنیر یک ماده پروتئینی با طبع سرد است و نباید آن را با گوجه، خیار و هندوانه که طبعی سرد دارند خورد. این امر باعث بروز عارضه ها و بیماری هایی اعم از دیابت، ام اس ، اختلالات عصبی و گوارشی می شود. بهتر است پنیر را با گردو ، کنجد، برگ نعناع و یا هرچیزی که طبع گرمی دارد مصرف کنید. پس سعی کنید از این به بعد در وعده صبحانه پنیر را با توجه به طبع سردش به گونه ای میل کنید که به اصطلاح سردی تان نکند.
منبع خبر "
رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.