خوزستان ظرفیت صادرات قارچ خوراکی و کمپوست را دارد

خبرگزاری برنا یکشنبه 20 آذر 1401 - 14:00
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: خوزستان دارای ظرفیت صادرات قارچ خوراکی و کمپوست است.

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، محمد حسنی نسب امروز یکشنبه 20 آذر ماه ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: تولید قارچ خوراکی در خوزستان از سال  ۱۳۷۸ و در شهرستان دزفول آغاز شد.

اوگفت: طی  ۲۳ سال، تعداد واحدهای فعال قارچ از یک واحد صنعتی به ۳۵ واحد شامل ۹ واحد صنعتی و مجهز و ۲۶ واحد خانگی و تعداد سالن های احداث شده فعال از ۳۴ سالن به یکصد و ۱۸ سالن فعال با ظرفیت تولیدات ۱۲۰ تُن به هفت هزار  ۵۴۵ تن رسیده است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی خوزستان افزود: خوزستان در سطح زیر کشت قارچ خوراکی سال ۱۴۰۰، حایز رتبه هفتم کشور شد و پیش بینی می شود طی سال جاری با راه‌اندازی، تکمیل ظرفیت و افزایش عملکرد میزان تولید قارچ با ۱۰ درصد افزایش به هشت هزار و ۳۰۰ تن برسد.

حسنی نسب بیان کرد: مصرف روزانه قارچ در ایران بیش از 1/8 دهم کیلوگرم است در حالی که سرانه مصرف قارچ در دنیا چهار کیلوگرم است.

او با بیان اینکه میزان مصرف کمپوست قارچ خوراکی طی سال ۱۴۰۰، ۲۴ هزار و ۳۹۷ تُن بود، اضافه کرد: در استان یک واحد تولید کمپوست با ظرفیت اسمی ۵۰ هزار تُن در سال فعال است که بیش از ۳۵ هزار تُن کمپوست تولید و علاوه بر تامین کمپوست مورد نیاز واحدهای قارچ خوراکی استان، مازاد آن به سایر استان‌ها نیز ارسال می شود.

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی خوزستان در پایان تصریح کرد: با توجه به ظرفیت های موجود، خوزستان امکان صادرات قارچ خوراکی و کمپوست را دارد.

انتهای پیام/

منبع خبر "خبرگزاری برنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.