یکی از پرکاربردترین ابزارها در آشپزخانه هر خانهای چاقوها هستند. کند و تیز نبودن این وسیله میتواند تمام روان شما را برهم بریزد و کارهای شما را به تعویق بیندازد. برای همین چاقوها همیشه باید تیز و آماده باشند. چاقوتیزکنها از وسایلی هستند که میتوانیم از آنها کمک بگیریم. روش صحیح تیز کردن چاقو را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.
استفاده از سنگ مخصوص برای تیز کردن چاقو بهترین روشی است که از دیرباز مورداستفاده قرار میگرفته است. در بین آشپزان ماهر عقیدههای مختلفی در ارتباط با تیز کردن چاقو وجود دارد.
نکته مهم: یکی از مهمترین عوامل برای تیز کردن چاقو این است که زاویه چاقو در هنگام تیز کردن آن ۲۰ درجه باشد.
پیشنهاد مطالعه: مطلب ربات قاتل در لباس پلیس، مجوزی که همه را شوکه کرد! را بخوانید.