به گزارش پارسینه؛ مراکش و کرواسی در حالی با کنار زدن رقبا و البته ناکامی در دیدار نیمه نهایی برابر فرانسه و آرژانتین به این بازی رسیدهاند که در گروه هفتم ششم مسابقات در کنار بلژیک و کانادا قرار داشتند. اولین مسابقه این گروه میان همین دو تیم برگزار شد ودر شرایطی که مراکش با انجام یک بازی دفاعی به دنبال کسب یک امتیاز مسابقه بود درنهایت به هدف خود رسید و دیدار خود را مقابل نایب قهرمان جام جهانی ۲۰۱۸ با تساوی بدون گل و کسب یک امتیاز تمام کرد. در ادامه این دو تیم توانستند با کنار زدن بلژیک به مرحله بعدی بروند و حالا هم در نیمه نهایی اولین بازی تکراری جام را برگزار میکنند.
مراکش برای اولین مرتبه توانسته با تاریخ سازی به عنوان اولین تیم آفریقایی به جمع چهار تیم برتر جهان برسد و از سوی دیگر کرواسی که در سال ۱۹۸۸ در موقعیت مشابه با مراکش قرار داشت دو بار دیگر حضور در جمع چهار تیم برتر جام را تجربه کرده و البته در جام جهانی فرانسه نیز با شکست ۲ بر ۱ هلند به مقام سوم دست پیدا کرده است.
این دیداری برابر تاریخ سازی مراکشیها است که بی شک انگیزههای بسیاری دارند و البته در سوی دیگر آن هم کرواسی قرار دارد که با دالیچ از تجربه کافی برای کنترل مراکشیها برخوردار است.
لیواکوویچ – جوسیپ استانیسیچ، جوسیپ سوتالو، یوشکو گوآردیول، ایوان پریشیچ، لوکا مودریچ، متئو کوواچیچ، لوورو میجر، آندره کراماریچ، میسلاو اورشیچ و مارکو لیوایا.
سرمربی: زلاتکو دالیچ
یاسین بونو، جواد الیامیق، اشرف داری، اشرف حکیمی، یحیی عطیه الله، سفیان امرابط، عبدالحمید سبیری، بلال الخنوس، حکیم زیاش، سفیان بوفال و یوسف النصیری.
سرمربی: ولید رکراکی
دقیقه ۳: اشتباه یاسین بونو در دفع پاس به بازیکن خودی میتوانست گل به خودی زودهنگام این مسابقه شود، ولی توپ با فاصله کمی به کرنر رفت.
دقیقه ۷: کرواسی صاحب یک ضربه ایسنگاهی شد که ارسال انجام شده در محوطه جریمه با ضربه سر پریشیچ به گوآردیول رسید تا پدیده کرواسی و مسابقات زننده گل زودهنگامی باشد.
دقیقه ۹: هنور کرواتها در حال خوشحالی گل اول بودند که مراکش صاحب یک ضربه ایستگاهی شد و اینبار ارسال زیاش به محوطه جریمه پس از برخورد به سر مایر به اشرف داری رسید تا گل تساوی با ضربه سر این بازیکن از محوطه شش قدم خیلی زود ثبت شود.
دقیقه ۲۳: شوت مودریچ پس از کار تکنیکی این بازیکن از پشت محوطه جریمه زده شد که اینبار یاسین بونو در دو مرحله توپ را دفع کرد.
*در این مسابقه هر دو تیم با تغییرات قابل توجهی به میدان آمده اند. در ترکیب کرواسی مهمترین تغییرات عدم استفاده از لاورن و بروزوویچ در ترکیب اصلی است و در تیم مراکش هم اوناهی بزرگترین غایب این تیم به شمار میرود. همچین رومن سایس هم در ترکیب حضور ندارد و روی نیمکت قرار گرفته است.
*مراکش با تاریخ سازی برای اولین مرتبه به جمع چهار تیم نهایی مسابقات جام جهانی راه یافته است.
*کرواسی در سال ۱۹۹۸ در موقعیت مشابه مراکش قرار داشت و با وجود شکست در مقابل فرانسه توانست در دیدار رده بندی با نتیجه ۲ بر ۱ هلند را از پیش رو بردارد و عنوان سومی را از آن خودش کند.
*کرواسی برخلاف بازیهای قبلی که با ترکیب ۱-۵-۴ بازی میکرد در این مسابقه با آرایش ۲-۵-۳ راهی میدان شده است.
*در سوی مقابل هم مراکش با شیوه هجومیتر و آرایش ۳-۲-۱-۴ در این مسابقه بازی میکند و انگیزه زیادی برای کسب سومی جهان دارد.