طرز تهیه نان بروتچن عسلی برای بچه‌ها

پارسینه یکشنبه 12 بهمن 1399 - 17:26
در گزارش زیر طرز تهیه نان بروتچن عسلی را به شما آموزش می‌دهیم.

 به جای اینکه هله هوله در کیف بچه‌ها پر کنید و آن‌ها را به مدرسه بفرستید، و یا با ساندویچ‌های آماده با معده این بیگناهان بازی کنید، خودتان کمی حوصله به خرج دهید و این نان بروتچن عسلی‌ها را درست کنید و در کیفشان بگذارید.

مواد لازم برای نان بروتچن عسلی:

آب گرم ۱/۲ و ۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
عسل ۱/۲ پیمانه
آرد سفید ۱/۲ و ۳ پیمانه
پودر کاکائو ۲ قاشق سوپخوری
پودر مایه خمیر ۲ قاشق سوپخوری
آرد نان سنگک ۲ تا ۳ پیمانه
نمک ۱ قاشق چایخوری
بادام خرد شده ۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه نان بروتچن عسلی:

ابتدا آب گرم، روغن مایع و عسل را با همزن برقی خوب بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. از مخلوط‌کن هم می‌توانید استفاده کنید، سپس آرد سفید را کم‌کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.

در این زمان پودر کاکائو، پودر مایه خمیر و نمک را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم مخلوط شوند. حالا خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه استراحت بدهید.

در این مرحله آرد نان سنگک را بیفزایید؛ البته هر بار یک پیمانه اضافه کرده، مخلوط کنید تا خمیر نان حاصل شود. آرد نان سنگک را تا حدی بریزید که خمیر یکدستی حاصل شود و بیشتر ریخته نشود، چون نان سفت می‌شود. ظرف حاوی خمیر را با کیسه نایلونی که از قبل کمی چرب کرده‌اید بپوشانید. حدود ۳۰ تا ۶۰ دقیقه به خمیر استراحت بدهید تا حجمش دوبرابر شود.

بعد از زمان ذکرشده خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. هر کدام از خمیر‌ها را با کیسه نایلون چرب شده بپوشانید و ۵ دقیقه به هر کدام استراحت دهید. سپس آن‌ها را داخل قالب نان که از قبل چرب کرده‌اید قرار دهید. مقداری بادام خرد شده هم روی آن‌ها بریزید. در این مرحله هم باید حدود ۳۰ تا ۶۰ دقیقه به خمیر‌ها استراحت دهید تا حجمش دوبرابر شود.

حدود ۱۰ دقیقه قبل از اینکه زمان استراحت نان‌ها تمام شود، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. نان‌ها را به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد.


منبع:بیتوته

منبع خبر "پارسینه" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.