طرزتهیه اشکنه

بیتوته پنج شنبه 01 دی 1401 - 18:34


 

 

اشکنه

 

 

اُجِز، اسم ترکي اشکنه است. اين غذا را در بجنورد در شب ‌هاي سرد پاييز و زمستان به جاي سوپ درست مي‌ کنند. مي‌ شود گفت اين غذا، نوعي کنسومه است.

 

 

مواد لازم براي دو نفر:


کره
30 گرم
پياز
يک عدد متوسط
آرد
دو قاشق غذاخوري
تخم مرغ
دو عدد
آب سه ليوان
مرزه خشک يک قاشق غذاخوري
نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

 


طرز تهيه:

پياز را خرد کرده با کره سرخ مي ‌کنيم.

وقتي پياز طلايي شد، آرد را در آن ريخته و تفت مي ‌دهيم.

سپس مرزه و نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و هم مي‌ زنيم تا همه مواد مخلوط شود و سپس آب را به آن اضافه مي‌ کنيم و حرارت را کم مي کنيم تا جوش بيايد و غليظ شود.

بعد از چند جوش تخم ‌مرغ‌ ها را درسته در آن مي ‌شکنيم. بعد از اين‌ که تخم‌ مرغ ‌ها خودش را گرفت و سفت شد، اُجِز يا اشکنه ي ما آماده است.

غلظت آن مانند سوپ غليظ است و مدت زمان پخت آن نيم ‌ساعت مي باشد.

اشکنه ‌را مي ‌توانيد با ترشي يا پياز ميل کنيد.

اگر دوست داشته باشيد، مي‌ توانيد داخل آن نان هم تريد کنيد.

اين غذاي خوشمزه که سريع، راحت و کم هزينه تهيه مي شود براي دانشجويان عزيز غذايي مناسب است!

منبع: شيندخت

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.