طرز تهیه جوجه کباب با سس انار

بیتوته پنج شنبه 01 دی 1401 - 23:21


 

طرز تهیه جوجه کباب با سس انار (جوجه ترش)

 

جوجه کباب ترش یا جوجه ترش یکی از غذاهای لذیذ شمالی است. طرز تهیه جوجه کباب ترش شبیه به طرز تهیه کباب ترش شمالی است اما با مرغ تهیه می شود.

 

مواد لازم برای جوجه کباب با سس انار :

سینه مرغ کبابی خرد شده  1 کیلوگرم 
 رب انار 4 قاشق سوپخوری 
گردو آسیاب شده   100 گرم
 روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری 
سیخ چوبی به میزان لازم

 

  بیشتر بخوانید: مزه دار كردن جوجه كباب

 

طرز تهیه جوجه کباب با سس انار :

درون ظرفی رب انار را بریزید.

بعد گردو را به آن اضافه کرده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.

سپس روغن زیتون را به آن افزوده و هم بزنید تا مقداری رقیق شود.

 

سس آماده شده را روی سینه مرغ بریزید و آن را به سس آغشته کنید. بعد آن را حدود 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.

سینه مرغ طعم دار شده را به سیخ بکشید.

 

درون تابه ای مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و بعد سیخ ها را داخل تابه بچینید، در آن را بگذارید و صبر کنید تا مغزپخت شود.

 

سپس در تابه را برداشته، سیخ ها را برگردانید تا طرف دیگر آن ها سرخ شود (یا می توانید آن را داخل فر کباب کنید؛ به این صورت که داخل سینی فر فویل قرار داده و آن را با مقداری روغن چرب کنید. سپس سیخ های آماده شده را روی سینی چیده و آن را با داخل فر از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم شده، به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا بپزد، بعد گریل را روشن کنید تا روی جوجه نیز برشته شود. همچنین می توانید روی منقل با ذغال در فضای باز کباب کنید).

 

منبع : مجله سرآشپز - bartarinha.ir

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

بیشتر بخوانید