طرز تهیه باگت شکم پر تخم مرغ و سوسیس

پارسینه دوشنبه 13 بهمن 1399 - 09:22
در گزارش زیر طرز تهیه باگت تخم مرغی را به شما آموزش می‌دهیم.

می‌خواهیم روش تهیه یک غذای فانتزی را به شما دوستان آموزش دهیم با ما همراه باشید با روش درست کردن باگت تخم مرغی پخته شده.

مواد لازم:

باگت (۴۵۰ گرمی) ایتالیایی یا فرانسوی (بریده نشده) ۲ عدد
سوسیس به مقدار لازم
فلفل متوسط زرد یا قرمز شیرین، خرد شده ۱ عدد (۳/۴ فنجان)
پیازچه نصف شده ۱/۲ لیوان
تخم مرغ، آرام زده شده ۱۰ عدد
خامه‌ی زده شده به مقدار مساوی یا خامه‌ی سبک ۲/۳ لیوان
ریحان خرد شده ۱/۴ لیوان
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
پنیر موزارلا خرد شده ۱ و ۱/۲ لیوان

۲عدد باگت (۴۵۰ گرمی) ایتالیایی یا فرانسوی (بریده نشده)

طرز تهیه باگت تخم مرغی پخته شده:

۱- فر را از قبل در دمای ۱۷۶ درجه‌ی سلسیوس گرم کنید. یک ورق شیرینی پزی بزرگ را روی میز بگذارید. با استفاده از یک چاقوی دندانه دار، بالای هر یک از نان‎ها به اندازه‌ی یک اینچ از طرف بلند ببرید. از قاشق یا انگشتتان برای بیرون آوردن محتویات درون نان‎ها استفاده کنید. پوسته‎های نان را روی ورق شیرینی پزی آماده قرار دهید.

۲- روکش‎ روی سوسیس‎ها را در صورت وجود جدا کنید. در یک ماهیتابه‎ی بزرگ، سوسیس‎ها را له کرده و به همراه فلفل‎ شیرین‎ها به مدت ۸ دقیقه‎ای بپزید تا سوسیس‎ها پخته شوند و فلفل‎ها نیز تُرد باشند. پیازچه‌ها را در آخرین دقایق پختن مخلوط کنید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و چربی آن را دور بریزید.

۳- در یک کاسه‎ی بزرگ، تخم مرغ‎ها، خامه‎ی زده شده، ریحان و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. مخلوط سوسیس و یک لیوان پنیر را نیز اضافه کرده، به هم بزنید.

۴- با دقت مخلوط تخم مرغ را داخل پوسته‎های نانی (همان نان خالی شده) بریزید. ۱/۲ لیوان باقی مانده‎ پنیر را روی مخلوط بپاشید. به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بدون درپوش بپزید یا تا وقتی که تخم مرغ‎ها آماده بشوند. (۷۰ درجه سلسیوس)

۵- بگذارید برای ۵ دقیقه خنک شود. با استفاده از چاقوی دندانه‎دار، باگت‎ها را قطعه قطعه کنید.

منبع:ماتیلدا

منبع خبر "پارسینه" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.