به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سیدصادق حسینی در با کارگزاران منتخب سراسر کشور که ظهر امروز در ساختمان مرکزی سازمان حج و زیارت برگزار شد افزود: شما نماینده ۲۶۰۰ کارگزاری در سراسر کشور هستید؛ هدف از برگزاری این نشست هم بررسی عملکردها است. باید چالشها و نقاط ضعف بررسی شود تا بتوانیم مشکلات موجود را برطرف و روی نقاط قوت متمرکز و آنها را حفظ کنیم.
وی با اشاره به طرح جدید عتبات گفت: در این طرح تا کنون ۲۴۲ هزار نفر به سفر عتبات عالیات راهی شده اند. در همین ماه حدود نود هزار نفر به عتبات عالیات اعزام شده اند و این به خاطر تلاشهای کارگزاران در این زمینه است.
رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به نوسانات ارزی گفت: این موضوع باعث شد ۴۰ هزار نفر از اعزام منصرف شوند. دلیل ریزش زائران همین است و ما نیازمند هزینه کرد و توجه مسئولان هستیم تا مجدداً شاهد انصراف مردم از سفر به عتبات عالیات نباشیم.
حسینی اضافه کرد: ما از مسئولان بانکی درخواست خط اعتباری کردیم تا هر فصل بسته و حجم مشخص ارزی به ما داده شود تا ما به کارگزاریها اعلام و بر اساس آن اقدام به ثبت نام از زائران کنیم.
وی ادامه داد: اگر هزینه اعزام زائر از تهران حدود پانزده و نیم میلیون تومان برای هر فرد باشد؛ کاروانهای ما در تهران با دوازده میلیون فعلاً این سفر را انجام میدهند؛ امیدوارم این بستههای کمکی ارزی بتواند این حمایت و اقدامات کارگزاریها را تداوم بخشد.
در بخش دیگری از این نشست یکی از مسئولان کارگزاران عتبات با اشاره به اینکه در نجف به ذائقه زائران توجه نمیشود؛ گفت: برای این منظور هر وعده غذایی را از چهار و نیم دلار به ۶ دلار تغییر دادیم، اما فرقی در وضع غذا ایجاد نشده است.
یکی دیگر از کارگزاران در این نشست بر عدم تطابق قیمتهای هتلداران اشاره کرد و افزود: لازم است سازمان حج و زیارت نرخ واقعی را تعیین کند و نرخ دستوری با نرخ واقعی تفاوت فاحشی نداشته باشد.
همچنین در این نشسته گفته شد سود برخی کاروانها در پخت جداگانه غذا برای زائران شان است و تهیه غذا از آشپزخانه مرکزی نه زائران را راضی میکند و نه به لحاظ اقتصادی برای کاروان و زائر به صرفه است.