هنوز بیتدبیری مدیران وقت وزارت صنعت، معدن و تجارت در حراج سنگ آهن کشور با صادرات بیمنطق در سال 98 فراموش نشده است که معاون معدنی وزارت صمت در معرض انتخابی سخت قرار گرفته است.
هرچند انتظار ذی نفعان از اسماعیلی به عنوان شخص دانشگاهی، بررسی کارشناسی موضوع قیمت گذاری کنسانتره و گندله بوده است؛ اما به نظر میرسد تا به امروز تلاش واسطهها و دلالان برای نزدیکی به وزارت صمت و تاثیرگذاری در تصمیمات کلیدی کشور موثرتر واقع شده است.
اسماعیلی خود را ملزم به ارائه تحلیل فنی و کارشناسی نمی داند و اصرار بر آن دارد که فولادسازان کشور را وادار به پذیرش افزایش قیمت مواد اولیه کند. اما باید به این موضوع توجه کند که سودآوری دلالان و واسطهها با هزینه مصرف کنندگان نهایی یعنی مردم تمام میشود.
برهم زدن توازن چرخه معدن و فولاد کشور در سال جهش تولید اقدام نامیمونی است که نگرانی فعالان صنعتی کشور را باعث شده است.
شاید نتیجه این بیتدبیری و جانبداری معاونت معدنی وزارت صمت آن باشد که پس از کوتاهی دست او از تنظیم بازار محصولات فولادی، این بار دست او از تنظیم بازار کنسانتره و گندله کوتاه گردد.
منبع/ ایلنا
منبع خبر "
تابناک" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.