رکنا: رب انار در درست کردن بسیاری از غذاها کاربرد دارد.
حجم ویدیو:
31.07M
|
مدت زمان ویدیو:
00:01:00
به گزارش رکنا، برای تهیه رب انار خانگی که از بهداشت آن مطمئن باشید باید به شکل زیر عمل کنید.
انارها را دون کرده و در مخلوط کن بریزید. سپس در صافی ریخته و به کمک کفگیر یا دست آب انار را بگیرید. روی حرارت بگذارید و کف اولیه آن را بگیرید. بگذراید بجوشد تا غلیظ شود. به غلظت مطلوب که رسید حرارت را خاموش کنید و در یخچال نگهداری کنید.
منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.