حسین نوشآبادی روز دوشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش پیشوا که در محل فرماندار این شهرستان برگزار شد اظهار داشت: بار اصلی امر تعلیم و تربیت بر دوش اولیای آموزش و پرورش است که قطعا با هموار شدن بستر حضور فیزیکی دانش آموزان در مدارس، شاهد نشاط و تلاش بیشتر دست اندرکاران این حوزه باشیم.
وی افزود: شورای آموزش و پرورش، یکی از مترقیترین، موثرترین و مفیدترین شوراها در کشور است که فعالیت خود را از سال ۷۲ قانون آن متشکل از ۳۲ ماده و ۲۱ تبصره در سال ۷۲ به تصویب نمایندگان مجلس رسید.
نماینده مردم ورامین، پیشوا و قرچک با اشاره به این که جایگاه شوراهای آموزش و پرورش بسیار غنی بوده و تصمیمات آن لازمالاجرا است اظهار داشت: اعضای این شورا متشکل از مسئولان ارشد از جمله فرماندار بهعنوان بالاترین مسئول اجرایی شهرستان، امام جمعه، مدیریت شهری، مدیران سطوح اجرایی، نخبگان و مدیران خوشنام و خوشسابقه است که نشان از دورنگری قانونگذار و جایگاه و اهمیت این شورا دارد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: شورای آموزش و پرورش در سه محور توسعه مشارکت عمومی، نظارت بر عملکرد آموزش و پرورش و تسهیل در اجرای برنامههای آموزش و پرورش ایفای نقش میکند که با توجه به تدوین سند تحول آموزش و پرورش، باید در این حوزه نیز نقشآفرین باشند.
نوش آبادی تأکید کرد: بنا به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مسوولان به ویژه اعضای شورای آموزش و پرورش باید سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را جدی گرفته و به آن توجه کنند در این صورت است که این نهاد از درخشندگی و تلالویی برخوردار شده که میتواند نسلی آگاه، بصیر صادق و خدمتگزار تربیت کند.
بخشی از فضاهای آموزشی به فضای تجاری تبدیل شود
فرماندار پیشوا نیز در این جلسه گفت: به منظور تقویت آموزش و پرورش لازم است که بخشی از فضای آموزشی به فضای تجاری تبدیل شود.
حسین عباسی افزود: به منظور تقویت امر تعلیم و تربیت و در تداوم همکاری مدیریت شهری، تجاریسازی بخشی از اموال آموزشوپرورش به منظور توانمندی و تامین پارهای از نیازمندیهای این نهاد ضروری است.
وی با اشاره به لزوم توسعه فضاهای آموزشی شهرستان گفت: با تلاشهای صورت گرفته و اقدامات مجمع خیرین، ساختسازهایی در راستای توسعه فضاهای آموزشی شهرستان در دست اقدام است که تعدادی از آنها از جمله دو آموزشگاه طی روزهای آینده و در ایامالله دهه فجر به بهرهبرداری میرسند.
فرماندار پیشوا گفت: نیاز شهرستان به فضاهای آموزشی بیش از امکانات موجود است و تامین این نیازمندیها از سه بخش دولتی، خیرین و منابع شهرستانی دنبال میشود.
پیشوا با بیش از ۸۰ هزار نفر جمعیت و ۱۷ هزار دانش آموز در ۴۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.