طرز تهیه عسل انجیر خوشمزه

پارسینه سه شنبه 14 بهمن 1399 - 13:16
در گزارش زیر طرز تهیه عسل انجیر را به شما آموزش می‌دهیم.

در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه عسل انجیر آشنا کنیم.

خواص و مزاج عسل انجیر

عسل انجیر دارای مزاج گرم و‌تر است.

ملین و مسهل مناسب برای سردمزاجان است.

برای رشد کودکان مفید و سرشار از آهن است.

برای کلیه‌ها نافع است.

نیکو کننده رنگ رخسار و درمان کننده یبوست و نفخ است.

در بسیاری از مشکلات ریوی و سرفه مفید است.

طرز تهیه

 
مقدار انجیر زرد خشک را در دیگی ریخته و به اندازه کافی به آن آب اضافه نمایید تا روی انجیر‌ها را کاملاً بپوشاند.
با حرارت ملایم بجوشانید و اگر لازم بود باز آب اضافه نمایید تا مواد سفت نشده و انجیر‌ها خوب له شوند.
به مدت یک شب کنار گذاشته و سپس تفاله‌های انجیر را صاف کرده و دوباره حرارت دهید تا غلیظ شده و به قوام عسل برسد.
از این عسل هر ۸ ساعت یک بار به اندازه یک قاشق مرباخوری استفاده گردد.
همچنین می‌توان در دمنوش، مربا یا در تهیه کیک و شیرینی از آن به عنوان شیرین کننده استفاده نمود.

منبع:شبکه آشپزی

منبع خبر "پارسینه" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.