در گزارش زیر طرز تهیه عسل انجیر را به شما آموزش میدهیم.
در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه عسل انجیر آشنا کنیم.
خواص و مزاج عسل انجیر
عسل انجیر دارای مزاج گرم وتر است.
ملین و مسهل مناسب برای سردمزاجان است.
برای رشد کودکان مفید و سرشار از آهن است.
برای کلیهها نافع است.
نیکو کننده رنگ رخسار و درمان کننده یبوست و نفخ است.
در بسیاری از مشکلات ریوی و سرفه مفید است.
طرز تهیه
مقدار انجیر زرد خشک را در دیگی ریخته و به اندازه کافی به آن آب اضافه نمایید تا روی انجیرها را کاملاً بپوشاند.
با حرارت ملایم بجوشانید و اگر لازم بود باز آب اضافه نمایید تا مواد سفت نشده و انجیرها خوب له شوند.
به مدت یک شب کنار گذاشته و سپس تفالههای انجیر را صاف کرده و دوباره حرارت دهید تا غلیظ شده و به قوام عسل برسد.
از این عسل هر ۸ ساعت یک بار به اندازه یک قاشق مرباخوری استفاده گردد.
همچنین میتوان در دمنوش، مربا یا در تهیه کیک و شیرینی از آن به عنوان شیرین کننده استفاده نمود.
منبع:شبکه آشپزی
منبع خبر "
پارسینه" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.