تعداد صنایع مشکل‌دار قزوین کاهش یافت

ایرنا سه شنبه 14 بهمن 1399 - 21:52
قزوین-ایرنا- مشاور ویژه وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی گفت: تعداد صنایع تولیدی مشکل‌دار استان قزوین از ۵۱ واحد به ۲۷ واحد کاهش یافته است.
تعداد صنایع مشکل‌دار قزوین کاهش یافت

به گزارش ایرنا،کریم یاوری سه شنبه شب در دیدار با معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار فزوین افزود: تلاش وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی کمک به حل مسایل کارگری و حل مشکلات واحدهای تولیدی با مشارکت سایر دستگاه ها و وزراتخاته‌های مربوطه است.

وی افزود: بانک اطلاعات جامع و کاملی از بنگاه‌های اقتصادی مشکل‌دار اعم از تولیدی صنعتی خدماتی کشاورزی و در دست نیست و در این رابطه باید تدابیر لازم اندیشیده شود.

این مسوول اظهار داشت: سامانه‌ای که بتواند واحدهای اقتصادی مشکل دار در همه بخش‌های اقتصادی تولیدی، صنعتی، معدنی،خدماتی ،کشاورزی و گردشگری را به روز رسانی نمایند ضروری است.

مشاور ویژه وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی افزود: برای چاره اندیشی در حل و فصل مشکلات بنگاه‌های اقتصادی مشکل دار باید به عوامل بروز مشکل در درون کارگاه و بیرون کارگاه به طور همزمان توجه کرد.

یاوری اضافه کرد: بنگاه اقتصادی مشکل دار بنگاهی است که به دلیل اشکال در یکی از عوامل تولید همانند سرمایه نیروی انسانی و ماشین آلات در درون بنگاه و یا عوامل اثرگذار بیرون از کارگاه دچار اختلال در روند فعالیت اقتصادی و یا ایفای تعهدات از جمله پرداخت مطالبات قانونی کارگران و یا بدهی بنگاه شده باشد.
مشاور و نماینده ویژه وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی افزود: حل مشکلات بنگاه‌های اقتصادی مشکل دار در مرحله اول به عهده مالکان، سهامداران کارفرمایان و مدیران بنگاه اقتصادی  در مرحله بعد برعهده سازمانها و دستگاه های صادر کننده مجوز تاسیس و پروانه بهره برداری است.
 یاوری همچنین گفت: اگر مشکل بنگاه های اقتصادی با مصوبات کارگروه های تسهیل و رفع موانع تولید استانی حل و فصل نشود باید مراتب توسط رئیس و یا دبیر کارگروه استانی به ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ملی مستقر در وزارت صنعت معدن و تجارت منعکس شود.
مشاور نماینده ویژه وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت :در استان قزوین تعداد بنگاه های مشکل دار از ۵۱ واحد به حدود ۲۷ واحد تقلیل پیدا کرده است.

 یاوری افزود: وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی بر حمایت موثر و جدی در جهت تثبیت اشتغال نیروی کار در بنگاه های اقتصادی تاکید دارد و دستورات موکدی به تمامی زیر مجموعه های این وزارتخانه صادر کرده است.

وی یادآور شد: مشکلات بنگاه‌های اقتصادی بدون باید توسط کارفرمایان مدیران مالکان بنگاه‌ها و کمیسیون امنیت کارگری استان حل و فصل شود.

 یاوری با بیان اینکه هرگونه وقفه در کار تولید و چرخش فعالیت بنگاه اقتصادی به هیچ عنوان پذیرفته نیست و کارگران عزیز و زحمتکش زیر بار تو توقف در تولید که معیشت آنها را دستخوش مشکلات می‌کند نمی روند.

وی تاکید کرد: پرداخت مزد و حقوق کارگران حاصل دسترنج آنان در امر تولید است بنابراین تحت هیچ شرایطی نباید کار در تولید صدمه و یا وقفه وارد شود.

این مسوول با تاکید بر اینکه توجه به بانک‌ها برای اعطای تسهیلات جهت بازسازی و نوسازی و اصلاح ساختار اقتصادی بنگاه‌ها ضروری است.

 مدیرکل تعاون،کارورفاه اجتماعی قزوین نیز گزارشی از عملکرد این اداره کل ارایه کرد و افزود: این استان در سه بخش شامل طرح‌های ملی اشتغالزایی مانند کارورزی و مشوق‌های بیمه‌ای، اشتغال روستایی، عشایری و صیانت از اشتغال در ایام کرونا از لحاظ عملکردی در کشور پیشتاز بوده است.
رضا گروسی افزود: عزم جدی مسئولان استان و دستگاه قضایی حل مشکلات جامعه کارگری و پرداخت مطالبات آنها و ایجاد آرامش روانی در استان است.

مشاور ویژه وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در ادامه از شرکت های سرام آرا و شرکت کاشی الوند در شهرستان البرز بازدید به عمل آورد.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.