شیرینی قندی یکی از آیتم های شیرینی نوروزی می باشد که اصالت آن برای شهر قزوین می باشد ولی با رسپی متفاوت تر در تبریز و بروجرد نیز طبخ می شود.
شیرینی قندی یکی از شیرینی های خوشمزه می باشد. شیرینی قندی طرفداران زیادی دارد. در ادامه قصد آموزش تهیه شیرینی قندی را خواهیم داشت.
مواد لازم شیرینی قندی بدون فر |
آرد قنادی |
۱٫۵ پیمانه |
روغن جامد |
½ پیمانه |
پودر قند |
⅔ پیمانه |
پودر هل |
۱ قاشق مرباخوری |
بکینگ پودر |
۱ قاشق چایخوری |
پودر کاکائو |
۲ قاشق مرباخوری |
زعفران دم کرده |
۱ قاشق غذاخوری |
کنجد یا خرفه |
برای تزیین |
طرز تهیه شیرینی قندی بدون فر

مرحله اول
برای تهیه شیرینی قندی بدون فر در ابتدای کار شعله پخش کن روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس درب یک تابه مناسب را با دم کنی می پوشانیم و روی شعله پخش کن قرار می دهیم تا به خوبی گرم شود.
منبع خبر "
پارس نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.