به گزارش ایرنا، سیدعلی موسوی سهشنبه شب در جلسه مجمع خیران مدرسهساز مراغه اظهار داشت: آموزش زیربنای توسعه هر کشوری است و با توجه به کمبود اعتبارات جهت توسعه فصاهای آموزشی، نیازمند همراهی خیران هستیم.
وی بیان کرد: در حال حاضر عملیات ساخت پنج مدرسه خیرساز در مراغه در دسترس اجراست که در صورت اتمام و بهرهبرداری، نزدیک به ۴۰ کلاس درس به فضای آموزشی شهرستان افزوده میشود.
وی اضافه کرد: با همکاری اداره آموزش و پرورش و مجمع خیران مدرسهساز شهرستان، بسیاری از مشکلات پیشروی پروژههای خیرساز در مراغه رفع میشود و در این میان همراهی دستگاههای متولی دیگر نیز ضروری است.
وی با قدردانی از خیران مراغه، اظهار داشت: مردم این شهرستان در حوزه احسان و نیکوکاری و کارهای خیرخواهانه همواره پیشگام و پیشرو هستند و برای استفاده بهتر از ظرفیت مجموعههای خیریه، فرمانداری مراغه با آنان همراه است.
وی گفت: شناسایی خیران به خصوص خیران بومی خارج از شهرستان و کشور و استفاده از ظرفیت رسانهها و به ویژه فضای مجازی جهت معرفی اقدامات و عملکرد مجمع از دیگر برنامههایی است که باید در اولویت قرار گیرد.
وی تاکید کرد: همچنین مجمع خیران مدرسهساز مراعه اقدام به شناسایی خیران مدرسهیار کند.
در این جلسه اعضای مجمع خیران مدرسهساز مراغه نیز همکاری و همراهی مسوولان با خیران شهرستان را خواستار شدند.
به گزارش ایرنا، از سال ۸۱ مجمع خیرین مدرسه ساز در شهرستان مراغه به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرده است اما با توجه به قدمت شهرستان از سال ۱۳۰۱ تا به امروز یکصد مدرسه با ۵۰۰ کلاس درس از سوی خیران در مراغه احداث شده است که از این تعداد ۵۵ مدرسه از سال ۸۸ تاکنون بوده است.
حدود ۵۱ هزار دانش آموز و سه هزار کادر فرهنگی در ۵۵۰ مدرسه دولتی و غیر دولتی مراغه در حال تحصیل و تدریس هستند.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.