تصاویر | تهیه ماهی دودی در کارگاه‌های سنتی

همشهری آنلاین چهارشنبه 15 بهمن 1399 - 09:20
تهیه ماهی دودی از مشاغل سنتی مردم گیلان است. همه ساله بخشی از ماهیان استخوانی صید شده در سواحل این استان برای تهیه ماهی دودی به کارگاه‌های سنتی فرستاده و در آنجا پس از یک سری فرایندهای سنتی به ماهی دودی تبدیل می‌شود و به بازارهای ماهی فروشان استان و سایر نقاط کشور صادر می‌شود.

ایرنا-مجتبی محمدی

منبع خبر "همشهری آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.