طرز تهیه کوکو مرغ بادکوبه ای + فیلم

پارسینه چهارشنبه 12 بهمن 1401 - 10:15

در گیلان و مازندران رسمی به اسم "ماران پلو" (مادران پلو یا مادرزن پلو) وجود داشته که مادر عروس صبح روز عروسی صبحانه‌ی مفصلی برای عروس و داماد آماده می‌کرد و چغرتمه یا همان کوکوی بادکوبه‌ای یکی از غذا‌های اصلی این مراسم بود.


مواد لازم برای ۴ الی ۵ نفر


سیب زمینی                                    دو عدد متوسط
مرغ                                             حدود ۴۰۰ گرم
تخم مرغ                                        چهار عدد
سیر                                               سه حبه
برگ بو                                           دو عدد
پیاز متوسط                                     دو عدد
رب نارنج                                         یک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده                                 دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه                        به میزان لازم


طرز تهیه:


ابتدا باید مرغ را بپزیم. برای اینکار مرغ را با نمک و فلفل و زردچوبه و دو لیوان آب و یک پیاز که از وسط قاچ کردیم و سه حبه سیر می‌پزیم و بعد ریش ریش می‌کنیم و کنار میگذاریم. سیب زمینی را نگینی خرد کرده و سرخ میکنیم و آن هم کنار میذاریم. پیاز را خرد می‌کنیم و با کمی زردچوبه تفت می‌دهیم تا طلایی شود
حالا داخل ظرفی تخم مرغ‌ها را هم میزنیم تا بافتش از هم باز بشه و بعد مرغ، سیب زمینی و پیازی که آماده کرده بودیم را با زعفران دم کرده و یک قاشق رب نارنج و نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم و موادمان را با هم مخلوط می‌کنیم سپس در تابه روغن را داغ می‌کنیم و مواد کوکو را میریزیم داخلش و بعد صاف و یکدستش می‌کنیم و با شعله‌ی ملایم دو طرف این کوکوی خوشمزه را سرخ می‌کنیم.

منبع خبر "پارسینه" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.