به گزارش خبرگزاری مهر، غلامعلی فخاری با اشاره به افتتاح ۱۰۰ خانه هلال در سال جاری گفت: با توجه به وضعیت اقلیمی و شرایط حادثه خیزی استان و همچنین نقش مؤثر خانههای هلال در افزایش تاب آوری، راه اندازی و تقویت خانههای هلال در محلات شهری و روستایی و به ویژه در مراکز دهستانها یک ضرورت انکارناپذیر است.
وی یکی از برنامه راهبردی هلال احمرمازندران را توسعه خانههای هلال و مدیریت بحران روستایی عنوان کرد و افزود: در سال جاری تاکنون ۱۰۰ خانه هلال درمناطق مختلف استان عملیاتی شده و در مناطق باقیمانده نیز تا پایان سال اجرایی خواهد شد.
فخاری با تاکید براینکه به موازات توسعه خانههای هلال در مناطق روستایی، راه اندازی خانههای هلال در محلات شهری را نیز در برنامه داریم که هم اکنون در برخی از شهرستانهای استان اجرایی شده است.
وی جذب و آموزش را از مؤلفههای هدف گذاری شده در پروتکل خانههای هلال عنوان کرد و گفت: خانههای هلال مناسبترین روش برای توانمندسازی ساکنان مناطق روستایی است و این مهم باید به صورت جدی پیگیری شود.
وی با اشاره به اینکه از مجموع ۲۳۸ خانه هلال فعال در مازندران ۲۱۸ خانه در مناطق روستایی و۲۰ خانه در محلات شهری فعالیت دارند گفت: روند گسترش خانههای هلال به عنوان یک برنامه راهبردی در دستور کار جمعیت هلال احمر استان قرار دارد و از همه ظرفیتهای داوطلبی برای توسعه این مهم استفاده خواهد شد.