علیرضا سهرابیان امروز (چهارشنبه- ۱۵ بهمن ماه) در مجمع عمومی هیئت قایقرانی استان اصفهان، اظهار کرد: بانوان قایقران نشان دادند که علاوه بر قهرمانی در میادین ورزشی، زمانی که می بینند ملتشان به آنها نیاز دارند در صحنه حضور پیدا می کنند و از جان خود مایه می گذارند. خوشحالم امروز در کنار خانواده قایقرانی استان اصفهان هستم که با بی آبی، خشکسالی و نبود آب در رودخانه زایندهرود دست به گریبان هستند، شرایط استان های مجاور و کارخانه هایی که بین مسیر اصفهان و این استان ها است سبب این خشکسالی شده و این خشکسالی به رشته قایقرانی اصفهان ضربه زده است.
وی افزود: در جلسه با شهردار اصفهان با توجه به نیاز هیئت قایقرانی، دریاچه فدک مطرح و قرار شد یک دریاچه برای استفاده قایقرانان اصفهانی با همکاری شهرداری در نظر گرفته شود. در خصوص فضای باغ پردیسان صحبت و قول مساعد داده شد فضایی برای رختکن و دیگر نیازهای قایقرانی اصفهان تجهیز و تکمیل شود که امیدوارم مصادف با پایان کرونا و آب گیری این فضا شود چرا که اصفهان پتانسیل میزبانی از مسابقات مختلف بین المللی را با توجه به زیبایی های خود دارد.
به گزارش ایسنا، رئیس فدراسیون قایقرانی خاطرنشان کرد: با توجه به میزان مدال های توزیع شده در المیپک که قایقرانی سومین جایگاه را دارد نمی توانیم سرمایه گذاری خوبی در این زمینه داشته باشیم، برای کسب مدال در المپیک نیاز به زیرساختهای مناسب قایقرانی داریم. بسیاری از زیرساخت ها را نداشتیم که در حال شروع آن از پایه هستیم و برای اولین بار پخش تلویزیونی با شبکه ورزش داشتیم. امیدواریم دور برگشت مسابقات را نیز بتوانیم پخش داشته باشیم. برنامه ۸تا ۱۲ ساله را طراحی کردیم و طبق برنامهریزی که داریم، اگر به خوبی پیش برویم در فینال مسابقات المپیک حضور خواهیم داشت. یک روز حتی فکر نمیکردیم در مسابقات آسیایی مدال به دست بیاوریم و خیلی از افراد حاضر به این صحبت ها خندیدند. اما در دوره قبلی مسابقات آسیایی ۷ مدال به دست آوردیم.
سهرابیان خاطرنشان کرد: سال گذشته اردوهای زیربنایی را به صورت مستمر برگزار کردیم، بعد از کرونا اولین فدراسیونی بودیم که تمرینات ورزشکاران را برای کسب سهمیه المپیک شروع کردیم. اردوهای بسیار خوبی در رشته های مختلف داشتیم و مسابقات قهرمان کشوری و حتی لیگ برگزار کردیم. لیگهای قایقرانی به شکل جدیدی برگزار شد، لیگ اسلالوم را در نوجوانان و جوانان برگزار خواهیم کرد تا پشتوانهسازی انجام دهیم.
سهرابیان تصریح کرد: خانواده قایقرانی در سیل نشان داد، میتواند کارهای بزرگی را انجام دهد، با برنامهریزی خوب میتوان کارهای بزرگ را انجام داد. خوشبختانه فدراسیون قایقرانی مشکل مالی ندارد و توسط کمیتههای تخصصی برای هر رشته تصمیمگیری میشود. ورزشکاران ما قرار بود به مسابقات آلمان بروند و برای کمک به هموطنان خود از حضور در مسابقات بازماندند و با جریمه مالی ومحرومیت روبرو شدیم، اما با گزارشی که ارائه شد علاوه بر بخشش مورد تقدیر هم قرار گرفتیم.
وی در خصوص دوره های جهانی که در دوران کرونا به صورت مجازی برگزار شد، اظهار کرد: دورههای مجازی مربی گری بسیار خوبی را برگزار کردیم و برای کلاس ارتقا درجه مربی گری از مدرس فدراسیون جهانی قایقرانی استفاده کردیم که در جهت ارتقا دانش مربیان گام بلندی بود.
وی گفت: طرح آمایش سرزمینی قایقرانی به زودی مشخص میشود و استانها در هر منطقه باید به یکدیگر کمک کنند تا این رشته ها رشد و پیشرفت داشته باشد.
رئیس فدراسیون قایقرانی در خصوص بحث گردشگری ورزشی رشته قایقرانی، اظهار کرد: گردشگری ورزشی میتواند به گسترش و رشد فدراسیون قایقرانی کمک زیادی کند.
انتهای پیام