سود ۴۰۰ میلیونی کارکنان حج و زیارت از عرضه بدون نوبت خودرو

اقتصادنیوز یکشنبه 16 بهمن 1401 - 11:46
سازمان حج و زیارت که زیر مجموعه وزارت ارشاد است، در اقدامی خارج از نوبت و البته بدون قرعه‌کشی اقدام به اعطای ماشین جک s۵ ۱۵۰۰ کرده است که با هماهنگی کرمان خودرو، این ماشین‌ها با تخفیف به قیمت یک میلیارد و ۱۸ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان به کارمندان سازمان حج و زیارت اعطا می‌شود و بر اساس برنامه‌ اعلام شده، این خودروها تا سه ماه آینده تحویل خواهد شد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، در حالی که دولت با اجرای سیاست‌های مختلف از رانت در خرید خودرو جلوگیری و خودروسازان را مکلف به فروش خودرو در بورس کالا یا از طریق قرعه‌کشی کرده است، برخی از شرکت‌های خودروساز و همچنین سازمان‌های دولتی از این اقدام تخطی می‌کنند.

آغاز پیش فروش ۴ خودروی سایپا از امروز

اعطای امتیاز خارج نوبت خودرو به سازمان حج و زیارت

سازمان حج و زیارت که زیر مجموعه وزارت ارشاد است، در اقدامی خارج از نوبت و البته بدون قرعه‌کشی اقدام به اعطای ماشین جک s۵ ۱۵۰۰ کرده است که با هماهنگی کرمان خودرو، این ماشین‌ها با تخفیف به قیمت یک میلیارد و ۱۸ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان به کارمندان سازمان حج و زیارت اعطا می‌شود و بر اساس برنامه‌ اعلام شده، این خودروها تا سه ماه آینده تحویل خواهد شد.

جهش ۳۰ میلیون تومانی قیمت این خودرو در بازار

عرضه این خودروها خارج از نوبت و البته بدون قرعه‌کشی در اقساط ۲۴، ۳۶ و ۴۸ ماهه است و حتی در این ثبت‌نام محدودیت‌های عرضه خودروها برای عموم که نداشتن پلاک فعال است، در نظر گرفته نشده است.

 

سود بیش از ۴۰۰ میلیونی کارکنان حج و زیارت از عرضه بدون نوبت خودرو

همچنین با توجه به بازپرداخت طولانی مدت هزینه خودرو، بسیاری از کارمندان سازمان حج و زیارت متقاضی دریافت این خودروها شده‌اند و برخی هم درصدد فروش امتیاز خود به غیر هستند؛ تا جایی که این امتیاز تا حدود ۲۰۰ میلیون تومان هم در حال خرید و فروش است. چرا که قیمت این خودرو در بازار آزاد حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است!

این امر در حالی است که بسیاری از مردم چندین بار در قرعه‌کشی‌های خودرویی نام‌نویسی کرده و پذیرفته نشدند و در هفته‌های اخیر بیش از ۱۰ میلیون نفر در قرعه‌کشی یکی از شرکت‌های خودروساز شرکت کردند.

این اقدام سازمان حج و زیارت در رابطه با اعطای خودرو با قیمت پایین‌تر از بازار به نوعی رانت در اعطای خودرو به شمار می‌رود که خبرگزاری فارس از مسؤولان وزارت صمت خواستار پیگیری این موضوع و لغو چنین امتیازی است.

به گزارش فارس، در سال‌های گذشته نیز چندین دستگاه خودروی دیگنیتی به مدیران سازمان حج و زیارت با وام‌های کم‌بهره و البته به قیمت پایین‌تر از بازار عرضه شد.

منبع خبر "اقتصادنیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.