به گزارش ایرنا معاون توسعه کسب و کارها و سرمایهگذاری سازمان منطقه آزاد اروند در آیین بهرهبرداری از این ۲ پروژه گفت: واحد صنعتی کامیاب پلاست اروند با سرمایه گذاری ۴۳۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۱۰۲ نفر مستقیم و غیرمستیم با تولید انواع تولید نایلون، نایلکس، سفره یک بار مصرف و پلاستیک فریزری با هدف تامین نیاز بازار داخلی فعالیت خود را در آبادان آغاز کرد.
سید علی موسوی افزود: واحد صنعتی پیشگام صنعت شمس اروند نیز با سرمایهگذاری ۱۰۰ میلیارد ریال با خط تولید دستگاههای نایلون و نایلکس و ایجاد اشتغال برای ۱۱۵ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم به بهرهبرداری رسید.
وی گفت: این ۲ واحد صنعتی پانزدهمین و شانزدهمین پروژه بهرهبرداری شده در سال جهش تولید در آبادان سرزمین فتح هستند و در هفته آینده نیز پنج پروژه دیگر افتتاح خواهند شد.
موسوی گفت: راهبرد سازمان منطقه آزاد اروند در خصوص صنایع و واحدهای صنعتی، توسعه کسب و کارهای کوچک است ضمن اینکه فعال سازی واحدهای راکد در اولویت این سازمان قرار دارد.
وی میزان سرمایهگذاری داخلی ۱۶ پروژه افتتاح شده در امسال تاکنون در منطقه آزاد اروند را ۲ هزار و ۶۳۰ میلیارد ریال بیان کرد و افزود: ۴۷ میلیون دلار سرمایهگذاری خارجی در این طرحها جذب شده و زمینه اشتغال ۴۵۰ نفر به صورت مستقیم و هزار و ۴۳۰ نفر نیز به صورت غیر مستقیم ایجاد شده است.
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد اروند نیز در این آیین با تبریک دهه مبارک فجر با بیان اینکه سال آینده سال رونق اقتصادی کشور خواهد بود گفت: شرایط اقتصاد جهانی و منطقهای در حوزه خاورمیانه و اقتصاد ملی ایران اسلامی به گونهای است که رونق اقتصادی را در سال آینده تجربه خواهد کرد.
اسماعیل زمانی افزود: واحدهای تولیدی، سرمایه گذاران به ویژه در واحدهای تولیدی مصرفی میتوانند فرصتی برای فعالیت و کسب و کار داشته باشند و سرمایه گذاران در هر مقیاسی که میتوانند در حوزه تولید محصولات مصرفی سرمایهگذاری کنند زیرا سال آینده سال توسعه بازار مصرف و داد و ستد خواهد بود.
وی بیان کرد:امیدواریم واحدهای تولیدی و صنعتی در منطقه آزاد اروند در رقابت سالم و به سوی صادرات گام بردارند زیرا رقابت اصل حضور و بقا در بازار و کسب و کار است.
زمانی افزود: منطقه آزاد اروند در حوزهای از خاورمیانه قرار دارد که نیازهای مصرفی بسیار بالایی دارد ضمن اینکه توان خرید مردم در این منطقه بالاست، اگر بتوان تولیدات رقابتی را ایجاد کرد میتوان بازارهای منطقه و خارومیانه را در اختیار گرفت.
منطقه آزاد اروند با مساحت ۳۷ هزار و ۴۰۰ هکتار در شمال غربی خلیج فارس شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر(جزیره مینو) است و در محل تلاقی رودخانههای اروند و کارون قرار دارد.
این منطقه در همجواری با کشورهای عراق و کویت با داشتن ظرفیتهای مناسب نظیر حمل و نقل جادهای، ریلی، دریایی و هوایی از اهمیت ویژهای برخوردار است.