فاهیتای مرغ رو اینجوری درست کن+ فیلم

پارسینه یکشنبه 16 بهمن 1401 - 17:15

مواد لازم برای فاهیتای مرغ:
۴۰۰ گرم گوشت مرغ
۵-۶ عدد نان لواش
پیاز بنفش ۱ عدد
۱ عدد کاپیای قرمز
۱/۲ فلفل نارنجی/زرد یا فلفل سبز
۲ حبه سیر
۳ قاشق غذاخوری روغن
خامه ۱۰۰ میلی لیتر
کاری ۱ قاشق چایخوری
۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
نمک
پنیر چدار برای رویه

طرز تهیه:
برای داشتن فاهیتای مرغ ابتدا جوجه‌ها را به قطعات کوچک برش می‌دهند. روغن در تابه مناسب گرم می‌شود. مرغ تفت داده می‌شود. سپس پیاز و سیر را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می‌دهیم. فلفل‌های ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس ادویه‌ها را روی آن اضافه کنید، ۱-۲ نوبت مخلوط کنید، سپس خامه را بریزید. به مدت ۱ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید و بعد از اجاق گاز بردارید. نان‌های لواش به صورت گرد بریده می‌شوند. سپس با مرغ پر کنید. روی آن کمی پنیر چدار بپاشید و چدار را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه بپزید.

منبع خبر "پارسینه" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.