سخنگوی دولت گفت: مولدسازی ابداع دولت سیزدهم نیست و ۷ سال است در قوانین بودجه کشور میآید. ۷ الی ۸ سال است که در قوانین بودجه سنواتی، حکمی میآید که اموال راکد و ناکارآمد را دولتها در ازای خرید یا سرمایهگذاری در حوزههای کارآمد تبدیل نماید و این سیاست ابداعی این دولت نبوده است. به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از برنا، علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت در نشست پرسش و پاسخ دانشجویی در دانشگاه چمران گفت: دولت سیزدهم سعی کرد هزینههای جاری را کنترل کند؛ علیرغم اینکه بودجه عمومی حدود ۴۰ درصد افزایش پیدا کرده بود، اما دولت هزینه جاری را حدود ۲۵ درصد افزایش داد، یعنی خرج خود را ۱۵ درصد کمتر کرد. وی در توضیحاتی در خصوص مصوبه مولد سازی گفت: مولدسازی ابداع دولت سیزدهم نیست و ۷ سال است در قوانین بودجه کشور میآید. ۷ الی ۸ سال است که در قوانین بودجه سنواتی، حکمی میآید که اموال راکد و ناکارآمد را دولتها در ازای خرید یا سرمایهگذاری در حوزههای کارآمد تبدیل نماید و این سیاست ابداعی این دولت نبوده است.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از برنا، علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت در نشست پرسش و پاسخ دانشجویی در دانشگاه چمران گفت: دولت سیزدهم سعی کرد هزینههای جاری را کنترل کند؛ علیرغم اینکه بودجه عمومی حدود ۴۰ درصد افزایش پیدا کرده بود، اما دولت هزینه جاری را حدود ۲۵ درصد افزایش داد، یعنی خرج خود را ۱۵ درصد کمتر کرد.
وی در توضیحاتی در خصوص مصوبه مولد سازی گفت: مولدسازی ابداع دولت سیزدهم نیست و ۷ سال است در قوانین بودجه کشور میآید. ۷ الی ۸ سال است که در قوانین بودجه سنواتی، حکمی میآید که اموال راکد و ناکارآمد را دولتها در ازای خرید یا سرمایهگذاری در حوزههای کارآمد تبدیل نماید و این سیاست ابداعی این دولت نبوده است.
منبع خبر "
اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.