ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان به ۶۱ هزار تن رسید

خبرگزاری مهر پنج شنبه 20 بهمن 1401 - 21:39
زاهدان- رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان به ۶۱ هزار تن رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد رضا سیدحسینی روز پنج شنبه در جریان سفر معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات کشور و افتتاح واحدهای مرغ تخم گذار در زاهدان گفت: در جشن چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ۵۷ واحد مرغداری شامل ۵۰ واحد مرغداری گوشتی و ۷ واحد مرغداری تخم گذار با سرمایه گذاری بیش از چهار هزارمیلیارد ریال افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

وی ادامه داد: با افتتاح و شروع به فعالیت این طرح‌ها، شش هزار و ۸۸۰ تن به تولید گوشت مرغ و دو هزار و ۷۰۰ تن به تولید تخم مرغ در استان اضافه شده و ظرفیت نهایی گوشت مرغ استان به ۶۱ هزارتن ارتقا یافت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با شروع تولید واحدهای فوق ۸۰ درصد نیاز گوشت مرغ استان سیستان و بلوچستان تأمین خواهد شد.

بنابراین گزارش، از ابتدای دولت سیزدهم که طرح توسعه واحدهای مرغداری در سیستان و بلوچستان آغاز شد ضریب خوداتکایی استان به تولید گوشت مرغ ۳۰ درصد بوده است.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.