طرز تهیه سه سوته قطاب یزدی + فیلم

پارسینه یکشنبه 23 بهمن 1401 - 09:21

اکثر دستور‌های قطاب با شیر یا ماست و زرده تخم مرغ درست می شود که باعث ماندگاری کمتر قطاب است، ولی با این دستور شما میتوانید خیلی راحت و سریع بهترین قطاب را درست کنید که ماندگاری بالاتری دارد.
میتوانید تا دو هفته در ظرف درب بسته در محیط خنک، بدون اینکه از کیفیتش کم شود نگهداری کنید.

مواد لازم


آب                            ۱۲۵ میلی لیتر
روغن جامد                  ۶۰ گرم
آرد                            ۲۲۰ گرم
گردو یا بادام                 ۵۰ گرم
پودر شکر                     ۵۰ گرم
پودر هل                      ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

منبع خبر "پارسینه" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.