روزنامه صدای زنجان در گزارشی با عنوان" قیمتهای ترشوشیرینِ میوه عید" به برنامه ریزی ها و تمهیدات برای تامین و عرضه میوه شب عید پرداخت و نوشت: در شرایطی که اتحادیه تعاونیهای روستایی استان زنجان در حال خرید میوههای شب عید زنجان از استانهای مازندارن و آذربایجان غربی است، زنجانیها نگران تکرار نابسامانی بازار پرتقال و سیب در نوروز ۱۴۰۰ هستند زیرا در عید ۹۹، بسیاری از آنها نتوانستند ترشی پرتقال و شیرینی سیب آن هم به نرخ تنظیم بازار را بچشند.
گفته میشود سیب و پرتقال شب عید استان زنجان به ترتیب به قیمت حدود ۸هزار و ۸۶۰ و ۱۰هزار و ۵۰۰ تومان از استانهای اعلام شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت خریداری میشود که در صورت احتساب هزینه کرایه و حمل و انبارداری، تقریبا قیمت این میوهها به قیمت بازار آزاد در زنجان نزدیک میشود که احتمال تکرار حواشی بازار میوه شب عید ۹۹ که اعتراض صنوف مربوطه و حتی شهروندان را به همراه داشت، در ایام نزدیک به نوروز سال ۱۴۰۰ وجود دارد.
اما امیرعلی مسیبی، معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان ضمن رد این احتمال میگوید: قیمت میوههای شب عید با این هدف که نه تولیدکننده متضرر شود و نه مصرفکننده، از سوی مسئولان مربوطه اعلام میشود، قیمت برای مصرفکننده را چند روز قبل از توزیع اعلام میکنیم تا از وقوع برخی فرصتطلبیها جلوگیری کنیم.
بنا به گفته مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای روستایی استان زنجان، مسئولان با در نظر گرفتن شرایط کرونایی و کاهش دیدوبازدیدهای عید نوروز تصمیم به کاهش میزان سهمیه خرید و ذخیره میوه شب عید از ۱۷۰۰ تن (۷۰۰ تن سیب و ۱۰۰۰ تن پرتقال) به ۱۰۰۰ تن (۴۰۰ سیب و ۶۰۰ تن پرتقال) سیب و پرتقال گرفتند. قرار هست این میوهها همانند سالهای قبل اواخر اسفندماه و حوالی ۲۴ و ۲۵ اسفندماه در بازار مصرف توزیع شود.
پایگاه خبری موج رسا از آغار عملیات اجرایی ساخت مسکن ملی برای ۴ هزار و ۵۰۰ زنجانی خبر داد و از قول معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان نوشت: ۱۸ هزار نفر از استان زنجان در طرح اقدام ملی مسکن ثبتنام کردند که از این تعداد ۲ هزار نفر ریزش داشت.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار نفر تعداد نهایی ثبتنام شدگان طرح ملی مسکن در استان زنجان هستند، بیان داشت: از این تعداد ۱۳ هزار نفر از شهر زنجان و ۳ هزار از شهرستانهای مختلف استان هستند.
این مسئول از خبرداد و گفت: مابقی پروژههای ساختمانی نیز یا در دست طراحی نقشه بوده و یا منتظر اخذ مجوز از کمیسیون ماده ۵ است.
پایگاه خبری پیام ملت در گزارشی با عنوان " پناه بر کرونا " بر تاثیر شیوع ویروس کرونا بر نحوه برگزاری مراسم عروسی پرداخت و نوشت: امروز که ازدواج به یک اتفاق لوکس تبدیل شده و انجام مراسم به دور از هر گونه ظاهرسازی و فخرفروشی، جای خود را به مراسمی پرخرج و صحنه نمایش توان مادی خانوادهها داده و ازدواج را برای جوانان به آرزویی دست نیافتنی و سخت تبدیل کرده است. ویروس کرونا در کنار خرابیها و خساراتی که داشت، آثار مثبتی نیز بر جا گذاشت و از جمله موجب تغییر برخی رفتارهای فردی و اجتماعی شد و حتی تغییر سبک زندگی را در خیلی از موارد در پی داشته است. یکی از این تغییرات برگزاری مراسم ازدواج بدون رسوم معمول است که از ابتدای گسترش این بیماری شاهدش بودیم. بسیاری از جوانان در این دوران هزینه مراسم ازدواج خود را به موسسههای خیریه برای کمک به نیازمندان اهدا کردند و عدهای هم مراسم عقد را بسیار مختصر در منزل شخصی خود با تعداد محدود برگزار کردند و هزینههای مراسم را کاهش دادهاند.