سید مرتضی دهقانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این پروژه ها شامل کارگاه های آموزش خیاطی، پوشاک، چرم دوزی، دوخت و دوز، صنایع دستی، تابلو فرش، قالی بافی و غیره می شود.
وی افزود: هر کدام از این از کارگاه های تولیدی به صورت میانگین ۲۰ فرصت شغلی ایجاد می کند که عدد قابل توجهی است و حجم بسیار زیادی از تعهد کمیته امداد امام خمینی (ره) در زمینه ایجاد اشتغال را پوشش می دهد.
این مسوول گفت: یکی از مهم ترین دغدغه های کمیته امداد امام خمینی (ره) موضوع آموزش به مددجویان قزوینی است و سعی می کنیم به بهترین شکل ممکن این مهم را عملیاتی کنیم.
دهقانی اظهار داشت: خوشبختانه تا به امروز از دوره های آموزشی نتایج خوبی حاصل شده و خیلی از افراد شرکت کننده پس از اتمام دوره، کارگاه های تولیدی راه اندازی کرده اند.
وی گفت: از ابتدای امسال پنج هزار و ۴۰۰ مددجوی قزوینی در دوره های آموزشی شرکت کرده اند که نسبت به برنامه سال گذشته ۳۵ درصد رشد داشته است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره) به موضوع آموزش به عنوان یک سرمایه گذاری ویژه نگاه می کند و برنامه های گسترده ای را برای تقویت این حوزه در نظر گرفته است.
هم اکنون ۶۰ هزار مددجو از کمیته امداد استان قزوین خدمات دریافت میکنند.