سیده راضیه شفاپور عصر روز گذشته، چهارشنبه ۱۵ بهمن در آیین اختتامیه هفتمین جشنواره مد و لباس استان مرکزی اظهار کرد: کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در سال ۸۵ توسط مجلس شورای اسلامی تصویب و تشکیل آن بر عهده وزارت فرهنگ و ارشاد گذاشته شد. لباس فرهنگی است که ممیتواند تمام افکار و آرمانها را نشان دهد و خاستگاه مد و لباس یک خاستگاه ویژه و ارزآور برای هر جامعه محسوب میشود.
وی افزود: جشنواره بین المللی مد و لباس فجر، رویدادی بزرگ در این حوزه است که به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی در بخش های مختلف برگزار می شود که" کاشان" موضوع نخستین حضور مد و لباس در این جشنواره است چراکه تداعی کننده فرهنگ غنی تاریخ اسلام و ایران در ذهن طراحان است و امیدواریم فعالان این حوزه در جشنواره فجر حضوری جدی داشته باشند.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور با بیان اینکه برای نخستین بار آیین نامه جشنواره مد و لباس کشور به امضای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رسید، گفت: طراحان خوبی از ایران در رویدادهای مهم دنیا شرکت میکنند و در استان مرکزی نیز ظرفیت های خوبی در حوزه طراحی وجود دارد که این ظرفیت و توان باید در عرصه بین المللی ارائه شود.
شفاپور اضافه کرد: طراحی قلب تمام صنایع است و توان طراحان آنقدر بالاست که میتوانند با طراحی تمام صنایع را تحت پوشش قرار دهند.
وی ادامه داد: در دوران شیوع کرونا نیز طراحان کشور و استان مرکزی اقدامات خوبی انحام دادند و بعد از کادر درمان در خط مقدم حضور داشتند و با تولید ماسک اقدامات خوبی را انجام دادند.
شفاپور بیان کرد: در تلاش هستیم طراحی مد و لباس را به عنوان یک صنعت تولید کننده در کشور مطرح کنیم و این مهم بواسطه تعامل، همکاری و حمایت سازمان صنعت معدن و تجارت محقق می شود .
شفاپور با اشاره به جشنواره ملی لباس کودک و نوجوان خاطرنشان کرد: نسلهای آینده را باید به درستی پرورش داد و لباس کودکان و نوجوانان را در این عرصه باید جدی تلقی کرد تا به سمت سلامت این قشر پیش برویم، میتوان با تلفیق لباسهای سنتی و نیازهای امروز کودکان و نوجوانان پوشاکی مناسب طراحی کرد.
انتهای پیام