برای شرکتهای کریپتویی، دسترسی به سیستم بانکداری سنتی همیشه یک چالش بوده و فقط چند بانک خاص در این حوزه خدمات ارائه دادهاند. به گزارش اقتصاد آنلاین، همین امر منجر به ظهور استیبل کوینهایی مانند تتر شده که در صورت در دسترس نبودن گزینههای بانکداری سنتی، تسویه حساب با ارزهای فیات را ارائه دهند. در هفتههای اخیر، دولت بایدن تلاشهای خود را در راستای جدا کردن فضای کریپتو از سیستم بانکداری سنتی افزایش داده است.
به گزارش اقتصاد آنلاین، همین امر منجر به ظهور استیبل کوینهایی مانند تتر شده که در صورت در دسترس نبودن گزینههای بانکداری سنتی، تسویه حساب با ارزهای فیات را ارائه دهند.
در هفتههای اخیر، دولت بایدن تلاشهای خود را در راستای جدا کردن فضای کریپتو از سیستم بانکداری سنتی افزایش داده است.
اگر چه برخی متخصصان کریپتو معتقدند در بلاکچین و صنعت کریپتو، دولتها هیچ دخالتی ندارند و نمیتوانند باعث نابودی این حوزه شوند، اما در صورت تحقق ممنوعیت رمزارزها در آمریکا، این اقدام نه تنها بر بازار ارزهای دیجیتال در این کشور، بلکه در سراسر جهان نیز تأثیر میگذارد.
منبع خبر "
اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.