به گزارش خبرگزاری فارس از شهرری، معصومه ابتکار معاون امور زنان رئیس جمهور صبح امروز در آئین اختتامیه اولین جشنواره فرهنگی «دختران امروز» در حرم مطهر امام خمینی(ره) اظهار کرد: نسل امروز در برخی زمینهها با چالشهایی مواجه میشود که ما وظیفه داریم گفتوگوی بین نسلی را برای دختران و پسران امروز برگزار کنیم.
وی با بیان اینکه شکاف بین نسلی یک رخداد طبیعی است، گفت: ما به عنوان دایهداران حکومت مردمسالاری وظیفه داریم انتقال بین نسلی را انجام دهیم و به نسل جوان فرصت پرسشگری و اندیشیدن در مورد چالشها را بدهیم.
معاون رئیس جمهور با تأکید بر گفتوگوی بین نسلی افزود: این جشنواره فرهنگی به دختران و دانشآموزان فرصت داده تا در قالب عکس و فیلم دیدگاهها و نظرات خود را در مورد کرونا عنوان کنند و ما نیز باید شنونده باشیم چون گفتوگو دوطرفه است.
ابتکار در ادامه با بیان اینکه امام راحل برخورد سلبی و جذبی نداشتند، عنوان کرد: برای اینکه انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان نیفتد، مفاهیم عمیق فرهنگی و انسانساز را باید به نسل جوان منتقل کنیم و اینها تبدیل به کلیشه نشود.
وی تصریح کرد: در آموزش عالی و آموزش و پرورش وظیفه سنگینی داریم که باید برای تداوم ارزشها و مفاهیم عمیق فرهنگی و اخلاقی در موضوع مهارتهای زندگی و فکری با نسل جوان ارتباط برقرار کنیم.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه زنان ایرانی در نرخ رشد علمی شتابی بیش از کشورهای دیگر داشتند، اضافه کرد: زنان ایرانی پس از انقلاب در عرصههای علمی و دانشگاهی و کسب رتبههای علمی مختلف سیر صعودی و قابل توجهی طی کردند.
ابتکار گفت: در دولت دوازدهم تعداد زنان اعضای هیأت علمی دانشگاهها از ۲۷.۵ درصد امروز به ۳۳.۳ درصد رسیده است و این توفیق به واسطه این حاصل شده که امام راه را برای ورود زنان به عرصههای علمی و مدیریتی باز کردند همانگونه که اولین سفیر زن را نیز انتخاب کردند.
وی در پایان با مقایسه حضور اجتماعی زنان در قبل و بعد از انقلاب خاطرنشان کرد: امروز دسترسی به آموزش ابتدایی برای دختران یکی از بالاترین نرخها را دارد و آموزش و پرورش برای بازماندگان از تحصیل برنامه ویژهای دارد.
انتهای پیام/۶۷۰۶۲/پ/س/خ