به گزارش خبرگزاری تسنیم از دماوند، علیرضا زالی ظهر امروز در نشست بررسی وضعیت طرح قرارگاه شهید سلیمانی با اشاره به میزان تحقق طرح اظهار داشت: در مجموعه سپاه و دریادلان بسیج باید به عمق پوشش و افزایش کمی پرداخته شود و باقی جمعیت این شهرستان با سرعت بیشتری پایش و سنجش شود.
وی افزود: دماوند به دلیل ویژگی مهم و درخور توجه گردشگری در روزهای پایانی هفته و ایام تعطیلات میزبان تعداد زیادی جمعیت شناور میشود که بر این اساس قطعا خدمات بهداشتی و سلامتی بیشتری نیاز است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: با توجه به تعداد قابل توجه گردشگرانی که وارد شهرستان دماوند میشوند توسعه امکانات بهداشتی باید متناسب با جمعیت ثابت و شناور در نظر گرفته شود و تنها جمعیت ثابت مورد توجه تصمیم گیران نباشد.
زالی در ادامه گفت: 35 درصد جمعیت شهرستان روستایی هستند و با توجه به این که این روستاها فاصله جغرافیایی زیادی با یکدیگر دارند و کار خدماترسانی سخت شده و باید فعالیت مضاعفی انجام شود.
وی تصریح کرد: در سنجش و آزمایشهای انجام شده 18 درصد از جمعیت طرح پیسیار مثبت بودند که با استانداردهای کشور مطابقت میکند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ابراز داشت: بیمارستان دماوند در زمینه پذیرش بیماران کرونایی از اطراف شهرستان نیز ارجاعی داشته که همین امر یکی از دلایل تعداد بالای مرگ و میر در شهرستان بود.
زالی اذعان داشت: استفاده از مجموعه هلال احمر در شهرستان دماوند نسبت به سایر شهرستانها پررنگ تر بوده لذا با توجه به اهمیت این موضوع که باید در سایر شهرستانها نیز برای استفاده از ظرفیت هلال احمر الگو سازی شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان خاطرنشان کرد: طب ایرانی یکی از طرحهایی است که باید در کشور پیگیری و اجرایی شود و با توجه به ظرفیت موجود در دماوند پیگیر اجرای طرح به صورت پایلوت در این منطقه هستیم.
انتهای پیام/ح