افزایش نرخ بهره باید تدریجی باشد و بانک مرکزی باید واکنش بخش حقیقی و اسمی اقتصاد به این سیاست را رصد کند. به گزارش اقتصادآنلاین، امیرمحمد گلوانی، پژوهشگر دکتری اقتصاد پولی گفت: افزایش نرخ بهره باید تدریجی باشد و بانک مرکزی باید واکنش بخش حقیقی و اسمی اقتصاد به این سیاست را رصد کند. گلوانی افزود: بانک مرکزی باید سیاستهای خود نظیر تغییر نرخ بهره را بصورت دقیق اعلام کند و تا زمانی که این شفافیت نباشد، آحاد اقتصادی اعتماد نخواهند کرد.
به گزارش اقتصادآنلاین، امیرمحمد گلوانی، پژوهشگر دکتری اقتصاد پولی گفت: افزایش نرخ بهره باید تدریجی باشد و بانک مرکزی باید واکنش بخش حقیقی و اسمی اقتصاد به این سیاست را رصد کند.
گلوانی افزود: بانک مرکزی باید سیاستهای خود نظیر تغییر نرخ بهره را بصورت دقیق اعلام کند و تا زمانی که این شفافیت نباشد، آحاد اقتصادی اعتماد نخواهند کرد.
پژوهشگر دکتری اقتصاد پولی ادامه داد: در شرایط فعلی اقتصاد ایران و عدم استقلال بانک مرکزی، نرخ بهره نمیتواند کارکرد داشته باشد و در ابتدا بانک مرکزی باید از انفعال و سردرگمی خارج شود.
-چرا بورسیها در ابتدای دهه ۹۰ از نرخ بهره لطمه خوردند؟
-بزرگترین مانع اثرگذاری کامل نرخ بهره بر تورم ایران چیست؟
-در بانک مرکزی تحت هدایت فرزین، عزم لازم برای استفاده از نرخ بهره وجود دارد؟
-شرط اصلی اثرگذاری نرخ بهره بر تورم چیست؟
-تفاوتهای اصلی کارکرد نرخ بهره در اقتصادی مثل آمریکا با ایران چیست
منبع خبر "
اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.