چون امسال عید نوروز و ماه رمضان به هم گره خوردند پس پخت یک دسر مقوی که هم مجلسی باشد و هم مناسب رمضان عالی ترین پیشنهاد است.
مواد لازم
آرد گندم 2 لیوان
آرد نخودچی 1 لیوان
روغن جامد 250 گرم
پودرقند 4 قاشق غذاخوری
پودر هل و دارچین هر کدام 1 قاشق چایخوری
خرما بدون هسته حدود 300 گرم
گردو به مقدار لازم
طرز تهیه
اول هسته خرما ها را خارج کنید و مغز گردو وسطشان بذارید
آرد را داخل تابه بریزید و با حرارت ملایم حدود ده قیقه تفت دهید تا رنگش طلایی شود
بعد آرد نخودچی را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه با هم تفت دهید فقط مواظب باشید آرد نخود نسوزه
حالا روغن را به آرد اضافه کنید و آرد را با روغن تفت دهید تا به رنگ دلخواه برسید فقط دائم هم بزنید چون آرد نخود دارد سریع می سوزد. به رنگ دلخواه که رسیدید حرارت را خاموش کنید
بعد پودر قند و پودر هل را اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید حالا داخل ظرف مورد نظر را کمی چرب کنید و داخلش نایلون بندازید
مواد را دو قسمت کنید و یک قسمتش را کف قالب پهن کنید و خرماها را روشی آن بچینید و بعد نصف دیگه ی مواد را روی خرماها پخش کنید و
یک ساعت داخل یخچال بذارید تا کمی سفت شود سپس از قالب در بیاورید و برش بزنید و تزیین کنید
رنگینک که داخل دمای محیط که میماند نرم می شود ولی شکل و فرمش کاملا حفظ می کند.