به گزارش ایرنا، فرماندار کاشان در حاشیه افتتاح این طرحها گفت: برای اجرای پنج طرح در آستان مقدس حضرت علی بن امام محمد باقر (ع) شامل مرحله نخست نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۳۰۰ کیلووات، مرمت ایوان تاریخی، پشت بام، آیینهکاری و گچبری سقف و بدنه حسینیه حضرت خدیجه کبری (س) و ساخت بازارچه با زیربنای ۹۱۲ مترمربع در مجموع ۸ میلیارد و ۲۳۵ میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.
علی اکبر مرتضایی اظهار داشت: در بخش کشاورزی برای اجرای ۶ طرح شامل یک هزار و ۳۹ هکتار آبیاری تجمیعی، مرمت و بازسازی پنج رشته قنات، ساخت استخر ذخیره آب، جاده دسترسی و احداث ۲ گلخانه نیز ۱۶ میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان اعتبار صرف شد.
وی افزود: ۲ میلیارد و ۸۳۲ میلیون تومان نیز برای اجرای ۶ طرح شامل کنترل سیل آرمزگان، جدولگذاری خیابان، بوستان کودک، ساخت خیابان، پارکینگ پنل خورشیدی و کد هوشمند روستای باریکرسف هزینه شده است.
فرماندار کاشان ادامه داد: برای اجرای چهار طرح ساخت کتابخانه روستای ویدوجا و ساختمان ثبت اسناد و املاک شهر نیاسر و راهاندازی ۲ خانه ورزش در شهر نیاسر و روستای کله ۶۵۰ میلیون تومان اعتبار صرف شده است.
به گفته وی، طرح عرصه دامگاه با مساحت هفت هکتار و ظرفیت سه هزار و ۸۰۰ راس دام با اشتغالزایی ۱۲۰ نفر همزمان با دهه مبارک فجر با اعتبار سه میلیارد و ۴۰۰ میلون تومان کلنگزنی شد.
مرتضایی آغاز عملیلت اجرایی ساختمان مرکز اورژانس جادهای منطقه کوهدشت کاشان با اعتبار یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان و زیرسازی و آسفالت معابر روستای کمالالمک با اعتبار یک میلیارد تومان را از دیگر طرحهای دهه فجر برشمرد.
در آیین افتتاح طرحهای پنجمین روز دهه فجر انقلاب اسلامی در کاشان معاون بهرهوری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه، نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسوولان استان اصفهان و شهرستان کاشان حضور داشتند.
همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی ۲۹۰ طرح عمرانی خدماتی با اعتبار ۳۹۲ میلیارد تومان در کاشان بهرهبرداری و کلنگزنی میشود که از این تعداد، ۲۶۵ بهرهبرداری و عملیات اجرایی ۲۵ طرح آغاز خواهد شد.
کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر، در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.