رضا جلالی روز جمعه در دومین جلسه شورای مدیریت آموزش عالی استان بوشهر که با حضور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، اعلام کرد: با افزایش همکاریهای بینالمللی در دانشگاه خلیج فارس، بیش از ۳۵ درصد از مقالات تولید شده در این دانشگاه با همکاری پژوهشگران بینالمللی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: ۱۸ درصد از دانشجویان استان در دوره های تحصیلات تکمیلی و یک درصد در مقطع دکتری مشغول به تحصیل هستند و این امر نشان دهنده آن است که توسعه تحصیلات تکمیلی به ویژه در مقطع دکتری با رعایت استانداردهای کیفی ضرورت دارد.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این نشست گفت: راه اندازی کارگروههای ارتقای کیفیت در فضای کنونی آموزش عالی کشور ضروری است.
غلامحسین رحیمی افزود: اخلاق در آموزش عالی، توسعه آموزشهای مهارتی، آینده نگری آموزش عالی و توسعه کارآفرینی از دیگر موارد مورد تاکید وزارت علوم در سالهای اخیر قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه خلیج فارس و رئیس شورای مدیریت آموزش عالی استان بوشهر در این نشست اظهار کرد: خودپالایندگی در نظام آموزش عالی و اجتناب از کارکردهای مخرب برای جذب دانشجو در آموزش عالی الزامی است و لازم است ارتقای کیفیت و دوری از کاهش استانداردها برای جذب دانشجوی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
عبدالمجید مصلح افزود: همچنین همکاری بین موسسات و استفاده از ظرفیت های مشترک برای ارتقای آموزش عالی و علم و فناوری استان، توجه به مقیاس آموزش عالی و فراهم شدن امکان سرمایه گذاری در زیرساختهای آموزشی و مهارتی و توسعه آموزشهای مهارتی با کیفیت و مورد نیاز جامعه در فضای آموزش عالی استان بوشهر ضروری است.
شبیر اشکپور مطلق رییس دانشگاه علمی کاربردی استان بوشهر نیز بیان کرد: توسعه کیفیت آموزشی و تقویت فعالیتها و برنامههای کارآفرینی در نظام آموزشی از نیازهای دانشگاه و تربیت دانشجویان در زمان حاضر است.
اکبر منصوری نسب، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای واحد استانی بوشهر نیز با اشاره به نقش این دانشگاه در تربیت نیروی تکنسین مورد نیاز استان، اظهار کرد: این دانشگاه آمادگی دارد در راستای توسعه آموزشهای مهارتی با سایر دانشگاههای استان همکاری کند.