ظرفیت آب‌شیرین‌کن‌های استان بوشهر به ۲۴۰ هزار متر مکعب می رسد

خبرگزاری مهر جمعه 12 اسفند 1401 - 09:02
بوشهر- وزیر نیرو گفت: تا پایان این دولت ظرفیت آب‌شیرین‌کن‌های استان بوشهر به ۲۴۰ هزار متر مکعب می رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر محرابیان صبح جمعه در مراسم افتتاح طرح‌های حوزه آب استان بوشهر اظهار داشت: توسعه زیرساخت‌های صنعت آب را در دستور کار داریم که ساخت سد و سیل‌بند، توسعه خطوط توزیع و انتقال از جمله است.

وی متنوع‌سازی منابع آب را یکی از برنامه‌های دولت عنوان کرد و افزود: در گذشته مهمترین کار مدیریت آب‌های سطحی و زیرزمینی بود که به مرور زمان با افزایش تقاضا برای آب شاهد تحلیل این منابع هستیم.

وزیر نیرو استفاده از آب‌های غیرمتعارف را از برنامه‌های وزارت نیرو دانست و بیان کرد: آب دریا یکی از مهمترین منابع ما برای استفاده از این آب‌ها است.

وی استفاده از آب دریا برای مصارف شرب، صنعتی و کشاورزی را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: به دلیل عدم برنامه‌ریزی در کشور برای استفاده از این منابع تا امروز خیلی برای استفاده از این بخش موفق نبوده‌ایم.

محرابیان بیان کرد: تلاش می‌شود که نیمی از ظرفیت شیرین‌سازی آب دریا در مناطق ساحلی و نیمی نیز در مناطق غیر ساحلی مورد استفاده قرار گیرد که ابرپورژه‌هایی را در دست اجرا داریم.

وی پیشرفت این پروژه را ۱۰ درصد عنوان کرد و افزود: خط انتقال آب به استان‌های کرمان و یزد از دیگر برنامه‌هایی است که با سرعت خوبی در حال اجرا است. و خط انتقال آب به اصفهان هم سرعت خوبی دارد.

وزیر نیرو با اشاره به پیش‌بینی ۲ خط برای استان فارس تصریح کرد: این طرح‌ها با سرعت خوبی در حال اجرا است.

وی افزود: برای استان بوشهر پیش‌بینی شده که در پایان این دولت ۲۴۰ هزار مترمکعب در شبکه توزیع این استان استفاده شود. ابتدای دولت ۳۵ هزار مترمکعب ظرفیت وجود داشت که از سال گذشته تا امروز این ظرفیت به ۱۰۲ هزار مترمکعب رسیده است.

محرابیان با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی قابلیت اجرا را دارد خاطرنشان کرد: با تکمیل این طرح‌ها دیگر هیچ تنش آبی را در استان بوشهر شاهد نخواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه طرح آب‌شیرین‌کن بوشهر با بهترین تکنولوژی ایجاد شده است افزود: آب کاملاً گوارا برای مردم تولید و در شبکه توزیع می‌شود.

وزیر نیرو با اشاره به افتتاح آب‌شیرین‌کن وحدتیه، اضافه کرد: خط انتقال آب از شیراف به جم نیز امروز به بهره‌برداری می‌رسد که سخت‌ترین پروژه اجرایی در جنوب کشور است که به پول امروز هفت هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در آن صورت گرفته است.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.